Good to know: Dit shirt staat iedereen goed

Er zijn veel artikelen die niet perfect zijn voor elke lichaamsbouw. Dat is ook logisch want dan zouden we er niet zo creatief meer bijlopen. Shirts zijn vaak dan weer te kort, dan weer te groot.. Toch hebben wij een shirt gevonden die voor iedere lichaamsbouw perfect is! Ik hoor je denken: maar net zei je nog…?! Klopt, er zijn altijd uitzonderingen. Een aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen.

Oke, hier is ‘ie dan. TADAAA: de overslag-top. Nu denk je waarschijnlijk: écht?! Ja echt! Diane von Furstenberg pronkt al jaren met haar overslag-jurken en die zijn niet voor niets still on the runway. Allereerst is het shirt erg veelzijdig draagbaar, wat voor iedereen een pluspunt is. Je kunt ‘m bijvoorbeeld dragen op een spijkerbroek naar je werk, maar ook voor een feestje (met een mooie rok) is ‘ie erg geschikt!

De overslag-top kent een aantal voordelen:

  • In dit shirt komt je taille goed naar voren. Het maakt niet uit wat voor figuur je hebt, jouw taille is zichtbaar in deze top.
  • Door de v-hals van de top is hij erg geschikt voor het creëren van een waanzinnig decolleté. Kleine borsten? Met een kanten bralette eronder wordt iedereen blij van jouw boezem! Grote borsten? Geen probleem. Door de v-hals creëer je een luchtige halslijn waardoor ze niet groter lijken dan ze zijn, maar je ze wel perfect tot hun recht kan laten komen. Go sisters go!
  • Als je kiest voor een overslag-top met een print, verberg je de delen die je normaal gesproken liever niet accentueert. Works for me!

Heb jij al een overslag-top klaarhangen? Trek ‘m dan wat vaker aan! Wij vinden ‘m tijdloos, dus je kunt ‘m aan wanneer je wilt. Heb je er nog geen een? Bekijk dan onze selectie hieronder en wie weet vind je er wel eentje die helemaal bij je past.

Shop de top hier:

[show_shopthepost_widget id=”1407048″]

READ NEXT:
Designer Vintage, waar vind je nou die topstukken?
4x haarstijlen voor dun haar
Kledingstukken die we in 2016 niet meer bij mannen willen zien