GRAPPIG: IKEA komt met eigen kledinglijn

Zonder enige waarschuwing zagen we opeens KLEDING bij IKEA. Huh? Nee, het is geen minimalistisch design wat je gewend bent van de Zweden. Het zijn shirts en truien met ‘lollige’ opdruk.

‘Billy is my homeboy’, ‘Ik wil niet worden opgehaald uit Smaland’ en ‘I went to IKEA and all I got is this t-shirt’. Grappig, vinden wij. Naar IKEA gaan en alleen een t-shirt kopen is sowieso benoemenswaardig. Dat shirt mag met trots gedragen worden. Maar onze voorkeur gaat toch uit naar het broodje hotdog.

De t-shirts zijn vanaf vandaag te koop bij IKEA. Maar let op, niet elk filiaal heeft de kleding te koop. Alleen in Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht kan je de fashion scoren. Voordeel wel, alles is al aan elkaar genaaid dus je hoeft je nieuwe trui niet zelf in elkaar te zetten.

Zo’n t-shirt kost je tien euro en een trui gaat over de toonbank voor twintig euro. Ikea heeft maar een paar honderd stuks gemaakt, dus als je er een wil scoren moet je snel zijn. Kans gemist? Er zijn ook nog een aantal win-acties die IKEA de komende weken organiseert.

https://www.instagram.com/p/Bpmvt29BbXW/