Grootste irritaties tijdens het shoppen

Ben jij een beetje shopverslaafd? Heel begrijpelijk. Waarschijnlijk heeft iedere vrouw wel een lichte vorm van shopping addiction. Tijdens zo’n shopdagje beleef je waarschijnlijk heel wat hoogtepunten (als je ziet dat dat prachtige jasje in de sale is bijvoorbeeld) maar er zijn ook momenten die het bloed onder je nagels vandaag kunnen halen! Dit zijn de grootste irritaties tijdens het shoppen!

Jouw maat is er niet meer

Number one irritatie: je ziet echt het item van je leven. Je krijgt het al helemaal warm van binnen van blijdschap en dan ja hoor.. Jouw maat is er niet meer!

Je mag max 3 stuks per keer passen

Oké, 3 stuks? Denken ze nou echt dat een shopping queen zoals jij genoeg heeft aan drie stuks?

Lelijk licht

Dan sta je eindelijk in het pashokje maar wil je eigenlijk helemaal niet naar jezelf kijken. Is dit licht nou zo onflatteus of heb je gewoon een slechte dag? Laten we het houden op het lelijke licht in de pashokjes!

Verkeerde maat gepakt

Ja, dat is best irritant. Je hebt de verkeerde maat gepakt en kan niemand vinden om je te helpen. Dus nu moet je half dressed door de winkel struinen voor de juiste maat.

Je zit vast

Die knappe jurk wil je het liefst zo strak mogelijk zodat die goed aansluit op je lichaam. Maar misschien is die wel ietsje té strak. Je krijgt ’m namelijk met geen mogelijkheid uit. Sta je daar als een rupsje heen en weer te gaan met die jurk op je kop!

Music too loud!

Sommige winkels begrijpen het niet helemaal. Een vrolijk shop muziekje is goed maar het moet niet voelen alsof je in de discotheek staat. Je moet nog wel realistisch kunnen nadenken: heb ik dit jurkje nou echt nodig? Ja, want je weet maar nooit wanneer je naar een beach wedding gaat..

Irritante verkoopsters

Je kent ze wel. Die verkoopsters die je bij de eerste stap in de winkel al komen lastigvallen. ‘Kan ik u ergens meehelpen of kijkt u gewoon even rond?’ Uhm, als ik je nodig heb roep ik je wel.

Lange rij bij de kassa

Heb je eindelijk alle obstakels overleefd en ben je helemaal tevreden met je keuzes? Op naar de kassa! Huh, de kassa was toch daarachter? Oh, wacht hier begint de rij al!

Source: Victoria Tornegren