Grote borsten? Hier shop je bh’s

Dames met grote borsten zullen dit probleem vast en zeker herkennen. Je bent gezellig een dagje aan het shoppen met je vriendinnen. Ineens zie je de perfecte BH voorbijkomen die je echt niet kan laten liggen, maar helaas: de maten gaan maar tot cup D. Hoe vervelend is dit? Meestal zit er dan nog maar één ding op en dat is een basic gekleurde bh kopen die ze wel in grote cupmaten hebben.

Gelukkig is dit probleem vanaf nu voorbij! Wij hebben de leukste bh-merken gevonden die wel een uitgebreider assortiment hebben voor grote borsten. Zo zit er voor iedereen iets moois tussen en kan je je bh-collectie verder uitbreiden!

Marlies Dekkers

Heb je een speciale gelegenheid waar je een mooi bh setje voor nodig hebt, bijvoorbeeld een bruiloft? Dan zit je bij Marlies Dekkers op het goede adres. Van basic tot sexy: voor iedereen zit er wel iets tussen. De maten gaan van A tot G. Het fijne aan Marlies Dekkers is dat je de bh’s online kan bestellen, maar je kan de bh’s ook passen in haar winkels of in de Bijenkorf!

[show_boutique_widget id=”881967″]

ASOS

Niet iedereen vindt het waardevol om een superdure bh te kopen. Helaas gaan de meeste goedkope bh’s maar tot een cup maat D. Gelukkig heeft Asos sinds kort een groot assortiment bh’s met grote cupmaten. De meeste bh’s gaan vanaf tien euro tot ongeveer 50 euro. De een is wat aparter dan normaal, maar dat maakt deze bh’s juist zo leuk!

[show_boutique_widget id=”881958″]

Anna Diva

Voor iedereen waar cupmaat F nog te klein voor is, is Anna Diva de ideale website. Hier gaan namelijk de maten van A tot K. Ideaal voor de grote boobies! Omdat Anna Diva een website is met allerlei bh’s van verschillende merken, is de keuze reuze! Perfect om op zondagmiddag eens op je gemakje een kijkje te nemen.