Heb je binnenkort een bruiloft? Dit zijn de dresscodes per thema!

Heb je een uitnodiging gekregen voor een bruiloft? Dan betekent dit dat je moet shoppen! Maar wat draagt je nou naar een bruiloft? Er kan een thema vastzitten aan de bruiloft, dan moet je wat specifieker zijn. Wij hebben daarom de dresscodes die je als inspiratie kunt gebruiken of meteen kunt shoppen!

Casual

Casual is misschien wel hèt thema dat het meest voorkomt. Je hebt bij dit thema veel vrijheid. Draag bij dit thema alleen geen gebreide stof! Draag zoveel mogelijk accessoires om je outfit er niet boring uit te laten zien.

[show_shopthepost_widget id=”2566036″]

Formeel

Formeel betekent een lange nette jurk. Je kunt zo’n jurk dragen met nette pumps. Draag niet al te veel accessoires bij dit thema. Wat je wel bij deze outfit kunt dragen is een clutch.

[show_shopthepost_widget id=”2566075″]

Beach

De bruiloft zou op het strand plaats kunnen vinden. Het kan ook zo zijn dat het thema beach is. Wat leuk aan dit thema is, dat je veel zomerse kleuren kunt dragen. Ook kun je bij deze outfit sleehakken of sandalen dragen samen met fleurige accessoires. Kies voor dit thema een korte jurk waar je benen te zien zijn.

[show_shopthepost_widget id=”2566155″]

Cocktail

Voor dit thema is een speciaal jurkje ontworpen, namelijk de cocktailjurk! Dit jurkje komt tot de knie en kun je dragen met hele hoge hakken. Kies voor opvallende accessoires want het standaard zwart is zeker niet van toepassing bij dit thema.

[show_shopthepost_widget id=”2567123″]

Garden

Garden betekent veel bloemen! Kies dus voor een jurkje met een bloemenprint. Je kunt hier schattige pumps met een strik bijdragen. Vooral de kleur groen is bij dit thema erg leuk. Draag leuke bijpassende sieraden en je bent klaar om te gaan.

[show_shopthepost_widget id=”2567143″]

 

Deze items kun je beter niet dragen naar een bruiloft 
>Deze items kun je beter niet dragen op een bruiloft

Of wil je liever gaan voor een outfit die je later nog een keer aan kunt 
>Outfits die je na het bijwonen van een bruiloft ook nog aankunt

Ben je er nog niet uit welke schoenen je aangaat trekken?
>Welke schoenen trek je aan naar een bruiloft?

 

PHOTOCREDITS HIMISSPUFF