Het item waar iedere frequent flyer bij zweert

Als je vaak gebruikt maakt van het vliegtuig dan weet je hoe vervelend een vlucht kan zijn, (tenzij je business class hebt, dan is het minder erg). Natuurlijk neem je een aantal standaard dingen mee, zoals oortjes, een magazine, snacks. Maar er is één item dat je ECHT nodig hebt tijdens je volgende vlucht: een sjaal. Je kan er zoveel meer mee dan je denkt.

Deken in het vliegtuig

Als je in de zomer met lekker weer vliegt dan is het te begrijpen dat je niet met een sweater reist. Maar waar je ook heengaat, eenmaal in de lucht kan het goed koud worden in het vliegtuig. Maar gelukkig heb jij je sjaal (a.k.a.) een deken mee! Heb je het koud? Gebruik gewoon je sjaal als deken. En wie weet kan je toch nog een beetje slapen.

Strandlaken

Als je op vakantie bent, ga je natuurlijk vooral chillen. Spontaan naar het strand of picknicken in een park? Dan is een sjaal altijd handig om bij te hebben. Deze kan je namelijk ook gewoon gebruiken als kleed of strandlaken. Natuurlijk is een handdoek nodig als je de zee uitkomt, maar zo’n sjaal geeft je net even iets meer ruimte. Kan je meteen jouw plek beter afbakenen.

Hoofddoek

Ga je op vakantie in een Islamitisch land? Dan wil je vast wel een moskee bezoeken. Nu is het wel zo dat je alleen naar binnen mag, als je voldoet aan de kledingvoorschriften. Zo moet je bedekt gekleed gaan, maar daar hoort ook hoofdbedekking bij. Gelukkig heb jij een sjaal mee, kan je gewoon snel om je hoofd knopen.

READ NEXT
De perfecte vliegtuig outfit
6 items waarmee je comfortabel op reis gaat
Tips voor wanneer je op reis gaat