Zo overleef je stijlvol de camping!

Je bent deze zomer zwaar de pineut. Je nieuwe lover komt uit een gezin dat vroeger jaarlijks ging kamperen, en omdat hij daar zulke warme herinneringen aan heeft, wil hij dat ook graag met jou doen deze zomer. Na heftige nachtmerries over rennen met toiletrollen, aangevallen worden door muggen, wolven en zelfs beren en paniekaanvallen over het opzetten van een tent, besluit je er voor te gaan: jullie gaan ge-zel-lig samen naar de camping, joepie… Met deze tips hoef je je nergens zorgen om je te maken!

1. Het haarprobleem
Maar wat doe je nou met je haar? Misschien is dit nieuw voor je: maar in een tent zit 9 van de 10 keer geen stopcontact waar je je fohn of je stijltang in kunt steken. Nee, echt niet. Daarom zijn deze kapsels de ultieme uitkomst!

2. Als je niet veel mee kan nemen
Omdat jullie waarschijnlijk met de auto gaan hoef je je dit jaar niet aan bepaalde strenge koffer-regels te houden, en dat is een pak van je hart! Maar omdat jullie met een ander stel gaan zit de auto vol en is alleen de kofferbak beschikbaar voor jullie spullen (inclusief tent etc). Dat betekent dat je dus nog minder mee kunt nemen dan als je met het vliegtuig gaat. De oplossing? Dit zijn de items die je met je vriendje kunt delen op vakantie!

3. Aluminiumfolie
Bij vakantie horen even geen huishoudelijke taken, en daarom heb je ook echt geen zin om af te wassen. Dit los je op door zo veel mogelijk op aluminiumfolie te koken. Dit kookt precies hetzelfde en als je klaar bent, gooi je het weg, en hoef je niks schoon te maken! Dat betekent gemak en geen vieze kleding! Wie zegt dat kamperen vervelend is?

4. Bereid je voor
Hou het weer goed in de gaten. Verdiep je in het algemene klimaat en check dagelijks even de voorspelling zodat je precies weet wat je te wachten staat en wat je wel of juist niet in moet pakken. Regenachtig vooruitzicht? Ga opzoek naar de meest stijlvolle regenlaars!

5. Muggen
Zijn de muggen niet weg te slaan? Als je bij je kampvuurtje ’s avonds een bosje salie in het vuur gooit, zijn deze insecten binnen de kortste keren nergens meer te verkennen! Zo zit je niet onder de bulten en kun je je vooral focussen op je teint.

6. Logica tijdens het inpakken
Pak je tas of koffer tactisch in. Zo bewaar je je ondergoed in een lichte H&M tas, je beautyproducten in een zwarte tas, etc. Daardoor ontwikkel je een logica en ben je niet continu aan het zoeken naar je spullen, waardoor je toch met de mooiste lookjes over de camping kunt paraderen.