Hier scoor je de mooiste designer pieces voor minder

Hier op de redactie zijn we allemaal dol op het Franse designermerk Saint Laurent. De stoere, draagbare kleding en ooh die schoenen! We zwijmelen helemaal weg en dromen allemaal over de laatste fashion show. Maar wij willen dat deze dromen uitkomen en daarom zijn wij op zoek gegaan naar de manieren om Saint Laurent te scoren, zonder hier maanden voor te hoeven sparen.

Wij zijn op onderzoek uit gegaan met de vraag hoe je nou goedkoper aan designerkleding komt!

 Online outlets

Bij veel verschillende online outlets worden de mooiste koopjes aangeboden. Het enige nadeel is dat ze zo weer wegzijn, het zijn zo’n goede deals, daar moet je niet te lang mee wachten. Houd daarom de websites goed in de gaten, en schrijf je in op nieuwsbrieven. Zo gaat er nooit meer een goede deal aan je neus voorbij. Wij hebben de mooiste items van Saint Laurent alvast uitgezocht op The Outnet. Shop ze hieronder! 

Tweedehands

Op bijvoorbeeld Marktplaats zie je veel advertenties staan van mensen die blijkbaar hun designerkleding zat zijn (hoe dan?!). Maar er zijn meerdere tweedehands sites waar alleen designermerken online staan. Neem bijvoorbeeld Vestiaire Collective. Hier shop je diverse designermerken, zoals Saint Laurent! Wij hebben de pareltjes al voor je uitgezocht… 

 

 

 

Heb je net hoge hakken gekocht maar kun je er eigenlijk niet op lopen?
Op hakken lopen doe je zo!

Opzoek naar meer designer items?
Designer items onder de 150 euro

 

PHOTOCREDITS : FASHIONEDCHIQUE