Hoe Franse vrouwen slank blijven

We hebben de laatste tijd wel laten merken dat we echt tegen Franse vrouwen opkijken en dat is niet voor niets. Naast hun gevoel voor fashion en supermooie natural beauty look hebben ze vaak ook een heel mooi figuur. Het lijkt wel alsof ze er niets voor hoeven te doen. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe de Franse vrouwen dit voor elkaar krijgen? Wij delen hun geheimen.

1. Verse producten

Franse vrouwen besteden veel aandacht aan het eten van verse producten. Ook vinden zij het belangrijk dat de producten die ze eten biologisch zijn en dat het allemaal fair trade wordt gemaakt. Ze eten vaak elk seizoen weer andere groenten en vlees die op dat moment het best smaken en zo vers mogelijk zijn.

2. Taxi? Nee, lopen is veel gezonder!

Franse vrouwen weten heel goed hoe belangrijk hun mentale en fysieke gezondheid is. Als ze naar hun werk of een andere afspraak gaan, proberen ze zo weinig mogelijk de auto of taxi te pakken. Is het toch net wat te ver om te lopen? Dan zetten ze hun auto expres een paar straten verderop, zodat ze toch hun dagelijkse beweging krijgen.

3. Heel veel water drinken

Dit heb je waarschijnlijk al erg vaak gehoord, maar voor Franse vrouwen is het bijna een ritueel om elke dag veel water te drinken. Volgens hen heeft het echt een positieve invloed op je huid en gezondheid.

4. Ontzeg jezelf niks

Wat de meeste vrouwen doen, wanneer ze gaan diëten, is niets lekkers meer eten. Je mag alleen nog maar knagen op groene stengels en wortels en daar voel je je nou ook niet veel gelukkiger door. Franse vrouwen pakken dit anders aan. Ze letten altijd op met wat ze eten qua porties, maar ontzeggen zichzelf niets. Af en toe is het juist goed om wat lekkers te eten, want hier word je wel degelijk gelukkig van. Maar ze zullen nooit te veel eten. Wanneer ze naar een restaurant gaan, bestellen ze geen saaie salade maar genieten ze van wat ze eten. Volgens hen is dit de perfecte balans voor een gezonde voeding. Zolang het maar met mate is.

5. Vooruit plannen

Franse vrouwen zijn erg goed in plannen en zij doen dit ook met eten. Heb je volgende week een etentje? Houd dan een beetje rekening met wat je de dagen ervoor en erna eet. Zo kan je die avond lekker genieten van een heerlijk diner zonder dat je je schuldig hoeft te voelen. Ze zorgen ook dat ze altijd iets te eten in hun tas hebben, zodat ze niet onderweg ergens eten moeten kopen. Als je honger hebt ben je namelijk sneller geneigd om te gaan snacken.

READ NEXT
10 fashion regels waar Franse vrouwen zich aan houden
Zo combineren Parisiennes de track pants
De Franse manier om je huis in te richten