Een tattoo is tegenwoordig helemaal niet meer ‘gek’. Waarschijnlijk kijkt je oma er nu zelfs niet eens meer van op (uhhh..). Waar een tattoo vroeger echt voor de Hells Angels en de ruige zeemannen was, is dat tegenwoordig absoluut niet meer zo. Steeds meer mensen nemen of denken erover om een tatoeage te laten zetten. We hebben jullie al veel tattoo-inspiratiemateriaal gegeven, maar hoé neem je nou een tijdloze tatoeage? Wel zo belangrijk, aangezien ‘ie permanent op je lichaam blijft…

Allereerst, probeer niet te veel met de trends mee te gaan. Hoe leuk je het nu ook vindt, een trend verdwijnt ook altijd weer. Wat betekent dat je het over een aantal jaar waarschijnlijk helemaal niet meer zo cool vindt. En dat zou zonde zijn, toch?

Hetzelfde geldt voor quotes. Een fijne quote is ook heel mooi en past misschien nu goed bij je, maar hele grote kans dat het na loop van tijd helemaal niet meer bij jou aansluit. Quotes zijn vaak ook onwijs trendgericht, en bij trends moet je altijd écht goed nagaan of je het echt wilt.

Ook moet je echt gaan voor een tattoo wat echt bij jou past. Niet wat op dit moment bij je past, maar waar je je hele leven iets aan hebt. Je loopt er immers ook je hele leven mee.

En, heel belangrijk: denk er lang genoeg over na. We snappen dat als je ergens heel enthousiast over bent, het liefst gister nog had willen laten tatoeëren. Vaak vind je het op dat moment helemaal geweldig, maar je moet er over een tijd nog steeds hélemaal achterstaan. Neem er dus echt je tijd voor.

Ga ook voor een goede research. Zorg dat je tekst of symbool ook écht klopt en laat het door meerdere mensen checken. Niet alleen door je vader, moeder, oom of buurman, maar ook door een specialist. Je zult er tenslotte voor eeuwig mee rondlopen, en een foutje in je tattoo is dan ook het laatste wat je wilt…

 

Credits: JonBoyTattoo 

READ NEXT:
Trots op je tattoo? Zo lijkt hij nog mooier!
De 6 allermooiste tattoo plekken
Ken jij de tattoo removal cream al?

Source: Dulceida
(Visited 1.923 times, 1 visits today)