How to: Een bob faken voor een avondje uit!

Dat een bob dé trend van het moment is wist je waarschijnlijk al… we zien ’m overal terug en wij begrijpen wel waarom! Het kapsel is elegant maar toch ook stoer (als je het op de juiste manier styled natuurlijk, en dat doe je zo). Denk jij er ook over na om je lange lokken te laten knippen (think twice!) maar twijfel je nog of je er wel het koppie voor hebt? Benieuwd of kort haar jou wel staat? Deze truc gaat je redden! Of zou je gewoon weleens voor een avondje een bob willen? Kijk dan gauw verder want wij hebben een tutorial gevonden waarbij ze een bob gewoon faken! Het enige wat je nodig hebt is een wrap up hair tool, droogshampoo, haarspray en grote spelden.

Een bob faken voor een avondje uit
bob faken

bob faken

Hierna pak je al je haar en doe het door de wrap up hair tool. Laat ongeveer 8 centimeter (een stukje onder de lengte van je nep bob) uit de hair tool steken.

bob faken bob faken

En rol je haar dan naar binnen op (zorg ervoor dat je ’m niet helemaal tot aan je hoofd oprolt). Zet de hair tool dan aan de onderkant vast met een paar grote spelden.

bob faken bob faken

Nog speldjes over? Probeer je bob dan zo goed mogelijk vast te maken. Nu kun je je bob een beetje volume geven door te touperen met een borstel. Borstel dus tegen de haargroei in waardoor het iets voller wordt.

bob faken bob faken

Als laatste een flinke dosis haarlak erin (het zou toch vervelend zijn als je bob tijdens je feestje losgaat) en eventueel een leuke haar accessoire et voilà… je hebt ’n bob voor een vanavond!

 

bob faken

 

 

bob faken

Source: Classy healthy confident

Ga je het ook proberen?