How to: in een high-end look naar kantoor

Je wekker is net afgegaan en dat betekent dat het drama weer begint: wát moet ik aan naar mijn werk? Helaas zijn sommige items niet geschikt to the office. Maar we hebben toch een aantal combinaties gevonden voor naar werk die wel netjes zijn, maar ook ontzettend high-end lijken. En het is geen standaard witte blouse met een zwarte blazer erop!

Pantalon + Basic top

De pantalon is perfect voor naar werk. Deze broek is netjes, maar toch echt hartstikke hip! Een pantalon kun je echt de hèle dag dragen zonder dat hij niet lekker gaat zitten. Je kunt gaan voor een basic pantalon, maar je hebt ook pantalons met een leuk printje erop! Je kunt de pantalon makkelijk met een basic top combineren. Simple but perfect! 

[show_shopthepost_widget id=”2537935″]

 

Pak

Een blazer met een witte blouse eronder is misschien een beetje saai. Daar in tegen is een pak met een printje erop of in een leuke kleur wel hartstikke gaaf! Je hebt dan een blazer met een bijpassende broek. De meeste pakken zijn wel wat duurder, maar je mag hier best in investeren. Een pak blijft namelijk hèèl lang mooi!

[show_shopthepost_widget id=”2538216″]

 

Leather jackets + Cashmere sweaters

Black leather jackets maar ook colored ones: het kan voor ons niet op. Helaas mag je op veel kantoren geen leather jacket dragen. Toch denken wij dat je met een leather jacket in combinatie met een cashmere trui weinig fout kunt doen. De edgyness van het leren jack wordt zachter gemaakt door de cashmere. De uitstraling is dus al minder heftig en hard. Ook houd je tijdens de warmere dagen je leather jacket toch niet aan. Je zit daarna gewoon in je cashmere trui achter je PC en dat is perfect.

[show_shopthepost_widget id=”2537964″]

Printed blazers + Leather pants

Blazers zijn op kantoren natuurlijk echt een go. Het maakt niet uit wat voor soort blazers, verschillende kleuren of bijvoorbeeld met printjes. Een blazer is erg chic in combinatie met een skirt, maar in het weekend draag je ‘m het liefst met een leather pants. Snappen wij. Waarom zou je je leather pants dan niet dragen naar je werk? Door ‘m te combineren met een printed blazer, wordt je look een echte blikvanger.

[show_shopthepost_widget id=”2537996″]

 

A-line skirts + Basic tops

We kunnen eindelijk weer hét item dragen dat iedereen flatteert: de a-lijn skirt. De skirts komen in alle soorten en maten: suède, leather of met mariniersknopen aan de voorkant. Tip: combineer deze skirts altijd met een basic top. Zo wordt de skirt hét item van je look.

[show_shopthepost_widget id=”2538012″]

 

Loafers + Trenchcoats

Loafers zijn hot this season en kunnen prima naar werk gedragen worden. Je slipt er namelijk in en weer uit. Hoef je geen veters voor los te maken, luckily. Ook heb je met loafers geen sokken nodig en krijg je dus ook geen zwetigere voeten in je schoenen. Het zijn lazy, fashionable shoes en daarom gewoon perfect voor kantoor. De trenchcoat behoort tot één van de jassen die vrouwen in hun kast moeten hebben. Stylish, zo tijdloos en always on trend.

[show_shopthepost_widget id=”2538036″]

Printed blouses + Skinny’s + Flats

Een skinny jeans draag je misschien wel vaker naar je werk, maar dan in combinatie met een witte blouse en heels. Vergeet deze combinatie. De skinny jeans kun je namelijk ook combineren met een blikvanger blouse. Sneakers onder deze look zijn leuk voor in het weekend, maar on the job kun je beter kiezen voor stijlvolle flats. Kies voor een pointed flat, die staan nog chiquer.

[show_shopthepost_widget id=”2538211″]

 

Kijk ook deze video waar Manon vertelt wat je kunt dragen naar werk
>Ask the stylist: wat draag je naar je werk?

Je kunt er ook voor kiezen om sneakers naar je werk te dragen
>Zo draag je sneakers naar je werk

Wil jij graag werken in de mode?
>Deze 7 dingen wist jij nog niet over werken in de mode!