How to: jeans op verschillende manieren dragen!

How to wear jeans? Ja, dat weten we allemaal wel toch?! Gewoon aantrekken.. Maar er bestaan natuurlijk veel verschillende soorten jeans en je kunt ze ook nog eens op heel veel manieren combineren. Stoer met een paar sneakers, classy met een paar hakken.. Ga zo maar door. Maar het is soms moeilijk om wéér een nieuwe combi te bedenken, right? Daarom geven wij je de tips hoe je verschillende looks creëert.

Ga voor de 70’s trend

Neem een iets wijdere jeans (boyfriend jeans of regular fit) en combineer ‘m met camelkleurige en suède items voor die echte 70’s look. Om het nog een vrouwelijke touch te geven draag je er een paar mooie hakken onder.

Heels

Je kunt een jeans natuurlijk ook op een basic manier combineren. Draag ‘m met simpele items en ga bijvoorbeeld voor een zwarte top, black heels en een zwarte shopper. Kies voor een fijn zilverkleurig armbandje en klaar ben je! Je hebt er niet veel voor nodig om er stylish en classy uit te zien.

All black

Wij houden van een outfit in één kleur (en zo draag je een outfit in één kleur). Draag je grijze, ripped jeans bijvoorbeeld met een grijze top en breek de outfit door te kiezen voor eye-cather shoes met een panterprint (of kies voor een opvallend tasje).

Double denim

Naast een outfit in één kleur is het ook leuk om eens te experimenteren met verschillende kleuren denim. Draag bijvoorbeeld een donkere jeans met een lichte denim blouseDenim on denim gaat nooit uit de mode! (En dit zijn de do’s en don’ts van denim on denim).

Flared

De flared jeans is een echte trend en wij omarmen ‘m met liefde! (Benieuwd wat Manon ervan vindt? Lees het hier!). Je kunt de flared jeans super goed down dressen door er een streepjes top op te dragen. Casual maar super stylish! Zo rock je de seventies trend op een subtiele manier.