How to wear: joggers

Stiekem lopen we er het liefst elke dag (de hele dag) in rond. Of we liggen ermee op de bank of in bed (en kijken naar onze favoriete series). En zo gek is dat niet, want die stof en pasvorm kunnen niet anders dan ervoor zorgen dat wij ons heerlijk comfortabel voelen! Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat dit ons favoriete kledingstuk is. En dit kledingstuk, dat vroeger toch echt een guilty pleasure was, daar hoeven we ons gelukkig niet meer zo schuldig bij te voelen. Tegenwoordig is de jogger namelijk een waar fashion item en zien we niet alleen hangjongeren, maar ook onze favoriete it-girls ermee op straat. Je kunt je jogger natuurlijk heel mooi updressen door er hakken bij te dragen met een mooie blazer (hier vind je de mooiste onder de €50) of draag ‘m lekker casual met een stel sneakers. Wij hebben speciaal voor jullie de allermooiste joggers op een rijtje gezet en die kun je nu direct shoppen!

P.S. Er is nog een guilty pleasure waarbij we ons niet langer schuldig hoeven te voelen… het recept voor healthy Lions vind je hier!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »