Je favoriete combinatie op een andere manier

Eerlijk is eerlijk: een makkelijke kledingcombinatie die we vaak aantrekken (soms wel iedere dag in de week) is de combinatie van een trui met een jeans. We’re guilty too. Deze combinatie zit gewoon fijn, warm en je hebt het snel bij elkaar. Wil je gráág eens nieuwe kledingcombinaties maken met je favoriete trui en jeans? We tell you how to do it:

1. Extra laagje

Voeg eens een extra laagje toe aan je outfit door een blouse onder je trui te dragen. Het zit warmer en ziet er heel fashionable uit. Je kan ook kiezen voor alleen een kraagje, deze zijn namelijk ook los te koop. Een kraagje te netjes voor je? Kies dan voor een mooie zijden top, die deels onder je trui uitkomt. Wel mooi als deze in dezelfde kleur als je top is.

2. Warme jaal

Met een sjaal kan je iedere outfit net dat beetje extra geven. Je kan voor een statement sjaal gaan of voor een meer tijdloze sjaal waar je jaren plezier van hebt. Je kan natuurlijk een knappe jas over de sweater dragen, maar je kan je ook in extra laagjes kleden (bijvoorbeeld met een blouse dus), zodat je niet per se iets over je sweater heen hoeft te dragen.

3. Tuinbroek

Tuinbroeken zijn hot! Je ziet ze in verschillende materialen in de winkels liggen. Natuurlijk in denim, maar bijvoorbeeld ook in het leer. In de winter draag je een tuinbroek erg mooi over je favoriete knit. Stijvol! Een klein sjaaltje geeft je outfit nog meer die update.

4. Baker boy hat

Zo’n petje is echt een must have als je in Nederland woont. Dit petje maakt iedere outfit tien keer leuker en bovendien beschermt het je kapsel tegen de regen. Handig.

5. Met een sjaaltje

Kleine sjaaltjes doen het dus goed in combinatie met een trui. Je kan je sjaaltje knopen of je stopt hem half onder je trui. Wil je je sjaaltje fashionable knopen? Dat doe je zo.

6. Statement ketting

Met sieraden maak je iedere look af. Een statement ketting staat prachtig op een trui. Een basic trui geef je zo net dat beetje extra, maar op een trui met een print of een tekst kan je die opvallende ketting in principe ook dragen. Als de rest van je sieraden niet te veel opvallen, zit je goed.

Wil je je statement sweater eens anders combineren?
How to: de statement trui stijlvol combineren

Blazers zijn een wanna-have voor iedere vrouw:
5 compleet nieuwe manieren om je blazer te combineren

Deze jas wordt steeds populairder:
Modemeisjes kunnen niet stoppen met het dragen van DEZE jas