Je gelooft je ogen niet: de mooiste vakantiebestemmingen

Droom je al járen over een prachtige verre vakantiereis? Doe het dit jaar. Stap uit je comfortzone. Waarom zou je nog langer wachten? Het leven is kort! Begin nu vast met sparen want de bestemmingen hieronder wil je dit jaar nog bezoeken. We zetten de mooiste vakantiebestemmingen voor je op een rij. Alsof ze niet bestaan, zo mooi.

1. Vancouver Island in Canada

Ooit in Canada geweest? Een rondreis door Canada is sowieso aan te raden, want my god, dit land is echt echt echt prachtig. Maar als je een reis door Canada iets te veel van het goede vindt, is Vancouver Island de place to be. Het eiland ligt in het westen van Canada en je kan er met de ferry of het vliegtuig komen. Je vindt er veel wilde dieren en héle mooie natuur. Je vindt er ook mooie stranden en leuk dorpjes. Als je niet zo van de zon-zee-strand vakanties bent en wel van natuur houdt, wil je hier heen gaan.

 

2. Tulum in Mexico

Hou je juist wel van zon, zee en strand? Dan wil je naar Tulum. De jungle ligt hier direct aan het witte strand en de blauwgroene zee. Je kan, als je een beetje van avontuur houdt, ook de maya ruïnes ontdekken of naar de grotten in Tulum gaan. De grotten worden Cenotes genoemd en liggen tegen het water aan. Je kan zwemmen, snorkelen en duiken in de waterpoelen. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker genieten op het strand onder de palmbomen of shoppen in de de vele leuke boetiekjes in Tulum. Het is een echt paradijsje op aarde!

 

3. Noord-Kaap in Zuid-Afrika

Als je aan Afrika denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan Kaapstad, maar een minder bekende en populaire reisbestemming is de Noord-Kaap. Je bevindt je hier echt in the middle of nowhere maar dat maakt het juist zo ontzettend mooi. Wilde dieren, verlaten woestijnen en indrukwekkende watervallen, je vindt het hier allemaal.

 

4. Ambergris Caye in Belize

In Amerika vind je in Belize Ambergris Caye. Je wordt hier niet overrompeld door 10000 andere toeristen. Wat bij vele andere witte strandeilanden wel het geval is. Het Barrièrerif van Belize en de Great Blue Hole zijn echte hotspots om te duiken. Je vindt hier veel prachtige resorts en een super blauwe zee. Hier kan je helemaal tot rust komen.

 

5. Phuket in Thailand

Nog zo’n bijzonder paradijsje. Hier kijk je je ogen uit, dat sowieso. Het is wel wat toeristischer. Als je van stranden houdt, heb je hier keuze genoeg. Phuket heeft namelijk 35 verschillende stranden, drukke en minder druke stranden. Banana Beach en Laem Sing Beach zijn twee stranden die wat rustiger zijn, als je je handdoekje makkelijk wil kunnen neerleggen 😉 Ga je op vakantie met je lover? (Dan wil je dit even weten), en je wil dan echt naar Phromthep Cape. Daar kan je romantisch de zonsondergang bekijken met je lover. 

 

 

 

Leuk om te weten:
Jouw vakantiebestemming voor 2018 volgens je sterrenbeeld

Maak je graag foto’s op vakantie?
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

Wil je in je in shape op vakantie gaan?
Zo kom je binnen een week in shape voor je vakantie

 

PHOTO CREDITS: THEVIVALUXURY