Je tattoo verwijderen? Ken jij de tattoo removal cream al?

Je tattoo verwijderen met een simpele crème? Lees het hier...

Staat de naam van je ex nog steeds met grote letters op je onderrug? Of is je tattoo totaal niet geworden zoals je in gedachten had? Of vind je ‘m gewoon niet meer mooi? (Hier vind je inspiratie voor prachtige tattoos). Binnenkort is daar misschien wel iets aan te doen. En nee… dan hebben we het niet over de pijnlijke laserbehandeling, waar je ook nog eens lelijke littekens aan over kunt houden. Bovendien is die behandelijk vaak nog duurder dan het zetten van de tattoo. De nieuwe manier om van je tattoo af te komen is volop in ontwikkeling…. en is ook nog eens erg betaalbaar.

Tattoo removal cream

Onderzoeker Alec Falkenham is bezig om een speciale crème te ontwikkelen waarmee je pijnloos dat ongewenste plaatje van je huid kunt verwijderen. De crème zorgt ervoor dat de cellen die gevuld zijn met inkt worden vervangen door nieuwe cellen. Hierdoor zal de tattoo vervagen en uiteindelijk verdwijnen. Tot nu toe is dit alleen nog maar getest op getatoeëerde varkens en is het nog niet legaal voor mensen. Maar hier gaat in de toekomst waarschijnlijk verandering in komen. Door gebruik te maken van de tattoo removal cream, zal het verwijderen van je tattoo ongeveer € 4 gaan kosten (voor 3,8 vierkante cm) per behandeling. Het is alleen nog niet duidelijk hoeveel behandelingen er precies nodig zijn om een tattoo te verwijderen.

Dat deze crème nog in ontwikkeling is, is natuurlijk een heel goed teken. Maar dat wil niet zeggen dat je nu zomaar elke tattoo kunt nemen, zonder erover na te denken (wij hebben hier de mooiste tattoo spots voor je)! Een tattoo moet nog steeds speciaal blijven en geen beslissing die je overnight hebt gemaakt. Wat vinden jullie van de tattoo removal cream?

P.S. Geen fan van tattoos? Hier vind je de mooiste piercing inspiratie!Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites