Kleurencombinaties voor in de winter

Het is hartje winter, en dan is het altijd weer even zoeken welke kleurencombinaties je gaat maken. Alle kleuren worden wat donkerder, maar dat betekent niet dat je ook alleen maar donkere looks kan dragen. Helemaal niet zelfs. Wij hebben de kleuren die wij het mooist vonden deze winter voor je uitgezocht en we laten zien met welke kleuren je deze het beste kunt combineren. Wat dacht je van smaragdgroen en goud? Wij houden ervan.

Okergeel
Daar is ie weer, okergeel. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe mooi we deze kleur vinden, en daarom staat ie uiteraard in dit rijtje. Combineer okergeel met donkerblauw of zwart want dit staat echt fan-tas-tisch. Maar goed, jullie wisten al dat we fan waren van deze combinatie.

[show_shopthepost_widget id=”1360215″]

Groen
Groen en dan vooral smaragdgroen is super mooi in combinatie met goud, dit staat super chique. Ook is het mooi om groen te combineren met donkerblauw, denk aan bijvoorbeeld een groene knit en een denim jeans met donkerblauwe wassing.

[show_shopthepost_widget id=”1360207″]

Bordeaux rood
We love the colour! Bordeaux is prachtig en heel goed te combineren met winterse kleuren. Draag bijvoorbeeld een mooie bordeaux-kleurige coat onder een knappe lichtgrijze knie, of met een geheel zwarte look. Zo springt je bordeaux kleurige kledingstuk er echt uit.

[show_shopthepost_widget id=”1360208″]

Koper/roest
Dit wordt echt een trend. Koper/roest is mooi om te combineren met licht blauw. Denk dan aan een mooie blouse. Ook is het mooi om de kleur te combineren met bijvoorbeeld een top die donkerblauw en wit gestreept is. Pretty!

[show_shopthepost_widget id=”1360219″]

READ NEXT:


>