Last minute party look inspiratie!

Worst case scenario: tien uur ’s avonds op oudejaarsavond en je staat nog steeds voor de kast. Bloed chagrijnig en waarschijnlijk begin je al bijna in huilen uit te barsten (nee, m’n make-up!) aangezien je je partylook toch niet helemaal blijkt te zijn zoals je ‘m uitgedacht had. Zit je er even helemaal doorheen? Geen paniek! Je hebt echt niet altijd nieuwe kleding nodig om een fabulous party look samen te stellen. Kijk eens verder in je eigen kast! Wij hebben hieronder fijne last minute party inspiratie voor je verzameld waardoor jij weer frisse nieuwe inspiratie krijgt om met je eigen kleding een geweldige look uit de kast kan trekken voor vanavond!

READ NEXT:


>

partylook

Heb je nog een knappe lingerie body in je kast? Die is perfect om te dragen als top vanavond! Combineer hem met een zwarte skinny of flared jeans! // Iedereen heeft wel een knappe lange blazer in haar kast, die kun je vanavond hartstikke goed dragen als jurk à la Balmain. Sexy heels eronder and done!

beeld

Gebruik je leren jas gewoon als vest en gooi ‘m lekker losjes over je schouder. Draag eronder voor de afwisseling een mooie pailletten top. Oh en vergeet (zoals het model op het plaatje) je broek niet! // Een all black outfit doet het altijd goed. Om je outfit iets feestelijker te maken, combineer ‘m dan met een stel statement shoes! Of een mooie ketting.

partylook

Vind je je jurkje te saai? Met een riem erom heen geef je je outfit meteen een instant boost! // Draag je iets met een panty vanavond? Ga dan voor een panty met een print in plaats van de oude klassieker zwart.

partylook

Applicaties zijn helemaal hip, heb je er nog een aantal liggen? Speld ze op je jurk! // Leren broek + een knappe lace top is altijd goed!

Source: Afterworkblog // Happily Grey // Wendyslookbook // Fashion me now // The Coveteur // Song of style