Lipolie: wat is het en wat kan je ermee?

Heb je wel eens lipolie gebruikt? Naast olie voor je gezicht en je haar, is dit de nieuwste trend in de beautywereld. Het is dé oplossing voor droge lippen en het zorgt voor een mooie glans en hydratatie. We leggen je uit waarom je je lippenbalsem wilt omruilen voor lipolie. En je kunt meteen onze favorieten shoppen.

Geen lippenbalsem?

Lippenbalsem vormt een laagje op je lippen, waardoor de celvernieuwing van de lippen wordt vertraagd. Hierdoor worden je lippen niet gehydrateerd. En dat wil je juist wel als je droge lippen hebt. Een olie kan je lippen wél hydrateren en zorgt voor een mooie glans. En dat zonder je lippen te laten plakken, want daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten.

Lipolie shoppen

Als je op zoek bent naar een lipolie, is de Milani Moisture Lock Oil zeker een aanrader. De olie is er namelijk in verschillende geuren: framboos, grapefruit of granaatappel. Liever een olie zonder een fruitige geur? Dan is de moisturizing Lip Oil van Barry M misschien iets voor jou. Er is zelfs een lipolie verkrijgbaar in de vorm van een stick, zoals deze van Good Cera.

Dit zeggen je lippen over jou:
> Dit zegt de vorm van je lippen over jou

Deze kleur lipstick valt het meest in de smaak bij de mannen:
> Beauty fact: deze kleur lippenstift vinden mannen het mooist

Ben je nog op zoek naar een rode lipstick?
> Deze rode lipstick staat iedereen, ongeacht je huidskleur