Makkelijke manieren om iedere outfit classy te maken

Doordeweeks loop jij het liefst op een sneaker en in het weekend draag je met alle liefde je oversized trui. Maar wat als je vandaag langs gaat bij je schoonouders of een belangrijke afspraak hebt? Dan kan je jouw favoriete outfit heel makkelijk omtoveren tot een classy look met een van onderstaande items. Altijd handig om in je kast te hebben dus!

Blazer

Met een knappe blazer is je kledingkast al compleet: het kan namelijk in ieder seizoen. Gecombineerd met een trui, een blouse, een t-shirt een ripped jeans; het kan allemaal. Zelfs in de zomer kun je de blazer ’s avonds als het wat frisser wordt gewoon dragen over je jurkje of playsuit. Niet alleen de plain, zwarte blazer is forever. Er zijn genoeg printjes en kleurtjes om van iedere dag een blazer day te maken!

[show_shopthepost_widget id=”2519584″]

Blouse

Een witte blouse is altijd goed. Zo kun je het ultra chic dragen op een pantalon of meer casual op een jeans. Als je een simpele witte blouse te saai vindt, heb je nu geluk, want ruffels zijn populair en hartstikke knap op een witte blouse. We krijgen er meteen Franse vibes van.

[show_shopthepost_widget id=”2597451″]

 Black dress

”Wat doe ik aan?” Deze zin is niet alleen vaak een dagelijkse struggle als we voor onze overvolle kast staan, maar die struggle wordt nog erger wanneer er een speciale gelegenheid in aantocht is. Het antwoord is dichterbij dan je denkt. When in doubt, kies zwart. Met een little back dress ben je altijd ready. Zorg dus dat je zo’n knappe ‘altijd goed’-jurk in de kast hebt hangen.

[show_shopthepost_widget id=”2519596″]

Tas met ring

Goud- en zilverkleurige details zijn super big dit jaar, je ziet ze overal voorbijkomen: van truien tot jeans en van tassen tot schoenen. Maar vooral tassen met een grote ring geinspireed door J.W. Andersons pierce is een it-girls staple. Het ring detail is zo chic dat we er nog lang geen genoeg van zullen krijgen.

[show_shopthepost_widget id=”2519847″]

Dark wash jeans

Kun je een garderobe wel een garderobe noemen als er geen dark jeans in ligt? Donkere jeans zijn mooi bij iedere lichaamsvorm en je kunt het gewoon met alles stylen. Shoppen die jeans want deze heb je gewoon nodig.

[show_shopthepost_widget id=”2519839″]

Striped shirt

Stripes gaan nooit out of style. Het geeft een eenvoudige look die heerlijke Franse stijl. Niet alleen zwart met witte strepen maken ons helemaal happy, maar alles in de streepjesfamilie is een go!

[show_shopthepost_widget id=”2519871″]

Trenchcoat

Een mooie trenchcoat is de perfecte jas voor altijd. Chic, sophisticated en makkelijk te combineren. En die heeft iedereen natuurlijk ook allang in de kast hangen, toch? De lente is de perfecte tijd om er gebruik van te maken.

[show_shopthepost_widget id=”2597611″]

Gingham

Hoewel het printje misschien nog vrij nieuw is, is het zeker een keeper. Hoe kan het er niet classy uitzien als de kleuren zwart en wit zijn?

[show_shopthepost_widget id=”2597483″]

Pumps

Al heb je een basic t-shirt en ripped jeans aan, met een goed paar heels maak je de look meteen classy. Neem een voorbeeld aan Carrie en haal eens wat vaker je hakken uit de kast.

[show_shopthepost_widget id=”2597584″]

Block hak/Mules

Grote, lompe platform schoenen zijn dit jaar on trend, maar niet ideaal als je er classy uit wilt zien. Maar platform schoenen zijn niet de enige pijnloze hakken, zo kun je natuurlijk ook kiezen voor mules of laarsjes met een blokhak. Zo’n blokhak zorgt ervoor dat je stabieler staat en dus makkelijker kan lopen.

[show_shopthepost_widget id=”2597592″]

En met kasjmier zit je natuurlijk ook altijd goed
Nu is de tijd om te investeren in een kasjmier trui!

Enne, hiermee ook!
Styled by Manon: Look #107 / Tijdloos

 PHOTOCREDITS : POPSUGAR