Met deze 5 items krijg je de Scandinavische stijl zo onder de knie

Naast de Franse stijl is de Scandinavische stijl ontzettend geliefd. Waarom? De minimalistische mode is on trend en alle stijlbewuste mensen zeggen er ‘ja’ tegen. Of je nou een ontwerper, stylist, inkoper of gewoon een shopaholic bent. Op een gegeven moment besluit je dat tijdloze items van hoge kwaliteit de juiste investering zijn.

Paper bag waist trousers

Dunne broeken voor de lente zijn al snel saai. Maar de paperbag waist broeken zijn juist het tegenovergestelde. Met een basic top erop ben je al snel klaar. Perfect als je tijdens de lente wat minder laagjes kan dragen.

[show_shopthepost_widget id=”2512343″]

Oversized sleeves

Wat ze allemaal goed doen in Scandinavië is oversized kleding dragen. Dit combineren ze dan met strakke jeans of cropped kleding. Zo blijft de outfit perfect in balans. De sleutel tot succes.

[show_shopthepost_widget id=”2512360″]

Trenchcoat

De iconische jas zie je overal terug, of het nou in New York is of Parijs. De trenchcoat is een klassieker die thuis hoort in iedere garderobe. Het geeft iedere look een luxere uitstraling en kan heerlijk nonchalant gedragen worden.

[show_shopthepost_widget id=”2512371″]

 Sweater dress

Met een sweater dress ben je in één keer klaar. Stoere blazer erover, panty en laarsjes eronder en klaar ben je. Minimalisme op zijn best en toch een knallende outfit.

[show_shopthepost_widget id=”2512375″]

Gekleurde accessoires

Old but gold, die minimalistische outfit maak je natuurlijk af met gekleurde accessoires. Denk aan een sjaaltje, een tas of een paar gekleurde booties.

[show_shopthepost_widget id=”2512395″]

READ NEXT
Regels voor de Scandinavian style
Er is een nieuwe term toegevoegd aan het fashionwoordenboek
Waarom we van de Scandinavische stijl houden