Met deze 6 tips ben jij in no-time de perfecte party host

Van feestjes kunnen we nooit genoeg krijgen. Want dit is dé ultieme gelegenheid om iets leuks aan te trekken! Al moeten we wel eerlijk zijn: we zien die feestjes liever ergens anders plaatsvinden dan in ons eigen huis. Zo’n feestje organiseren kan namelijk een echte challenge zijn. Heb je zo’n feestje? Dan helpen wij je. Met deze tips word jij de beste party host ever. Let’s get this party started! 

1. Haal de onnodige dingen weg uit je huiskamer
Een feestje betekent veel mensen, veel mensen betekent dat je veel ruimte nodig hebt. Daarom is het belangrijk om de onnodige dingen uit je huiskamer te halen. Je wilt natuurlijk niet te weinig plek hebben voor jouw gasten (en hun champagneglazen). Laat nog wel een paar leuke accessoires in de ruimte staan, want de sfeer is nog steeds het allerbelangrijkst.

2. Haal de vier musthaves in huis
De vier dingen die je altijd in je huis moet hebben voor een feestje zijn: ijs, zoute snacks, bloemen en drank. IJs voor in het drinken als je vriezer vol zit, zoute snacks om je gasten tevreden te stellen. bloemen voor de sfeer en drank voor de gezelligheid. Makkie!

3. Zorg dat je toilet meer dan netjes is
Leg een heerlijk zeepje in je toilet, zorg voor heerlijk zachte handdoeken en zet er een geurkaarsje neer. Als jouw toilet tip top in orde is, weten je gasten dat je meer dan je best hebt gedaan voor dit feestje.

4. Kaarsen zorgen voor de perfecte sfeer
Als je een aantal kaarsen aansteekt zie je gelijk dat je huiskamer wordt omgetoverd tot een supergezellige ruimte. Zet er wat geurkaarsen neer voor een heerlijk ruikend feestje! Wees natuurlijk wel voorzichtig. Mochten er echt veel mensen komen dan kunnen kaarsen gevaarlijk zijn. Zet ze dan op plekken neer waar niks vlam kan vatten of om kan vallen.

5. Denk aan de warmte
Het is heel fijn als je gasten binnen komen in een heerlijk verwarmd huis, maar hoe meer mensen er komen, hoe warmer het wordt. Houd de thermostaat dus goed in de gaten!

6. Zorg voor goede muziek
Maak verschillende afspeellijsten aan zodat je de juiste muziek kunt draaien op het juiste moment.

Meer lezen over feestjes?
De belangrijkste tips voor de perfecte party outfit
Na deze tips voel je je nooit meer ongemakkelijk op feestjes
Toffe kapsels voor Kerst en NYE

PHOTO CREDITS: cocokelley.com