Met deze key pieces is je basic outfit nooit saai

Er effortlessly chic uitzien, daar heb je echt geen styliste voor nodig. Dat kan je zelf heel goed voor elkaar krijgen met een aantal key pièces! Een simpele outfit maak je namelijk snel af door er een opvallend item aan toe te voegen van hoge kwaliteit, zoals een leren tas of een satijnen sjaal. Deze items zijn de investering waard en zorgen ervoor dat jouw basic look er direct stijlvol uitziet.

Statement oorbellen

Perfect als je een dag hebt waarbij je even niet meer weet wat je aan moet trekken. Je favorieten jeans combineer je met een t-shirt. Misschien een beetje saai? Een mooi paar oorbellen kan jouw outfit een upgrade geven. 

[show_boutique_widget id=”754355″]

Horloge

Tegenwoordig kijk je op je telefoon als je wil weten hoe laat het is, maar dat maakt een horloge absoluut niet overbodig. Een horloge is een volwassen sieraad dat jouw outfit veel meer uitstraling geeft. Kies voor een klassiek horloge van metaal of met een leren bandje.

[show_shopthepost_widget id=”1873427″]

Leren tas

Een tas van echt leer straalt veel meer stijl uit dan een nep leren tas. Wij vinden het daarom ook een goede investering. Met een leren tas maak je jouw look in een hand omdraai effeortlessly chic

[show_boutique_widget id=”754351″]

 

Sjaal

Een sjaal kan zoveel doen voor je outfit. De sjaal kan je om je tas knopen waardoor je tas eruit ziet als een echt IT-bag. Maar een sjaal kan ook wat kleur brengen in jouw basic outfit en de eye catcher worden in jouw outfit. En een pluspunt, een sjaal kan je last minute even meenemen voordat je de deur uit rent. 

[show_shopthepost_widget id=”1873495″]

 

Pumps

Als jij je outfit een classy touch wilt geven zijn pumps altijd een goede keus. Draag een simpele jeans met een t-shirt of wit blouse en combineer dit met pumps. Zo krijgt je basic outfit gelijk een hele stijlvolle uitstraling en ben je ready to go!

[show_boutique_widget id=”754354″]

READ NEXT:


>