Met deze tips lak je je nagels perfect!

Toegegeven: je eigen nagels lakken is geen makkelijke klus. Je moet er nuchter voor zijn (of juist niet, ligt eraan wat voor effect je wil creëren) en het vergt uiterste concentratie. Meestal lukt het je een van je twee handen perfect te lakken, en de ander ziet er voor geen meter uit. Als het goedje er eenmaal op zit, en opgedroogd is, brokkelt hij binnen de kortste keren weer af. Maar met deze tips heb jij de perfect gelakte nagels!

1. Moet je eerst je oude nagellak verwijderen? Dip je nagels dan vervolgens witte azijn om te zorgen dat je volgende nagellak-beurt zo goed mogelijk pakt.

2. Pas op met donkere kleuren. Als je geen basis coat draagt zullen je nagels snel verkleuren. Ook zie je bij donker gelakte nagels veel sneller als je nagellak beschadigd is.

3. Breng in ieder geval een base- en topcoat aan. Als het ware dek je dan je laagje nagellak in tussen twee coats. Laat elk laagje goed drogen en hard kan worden, dan blijft het uiteindelijk ook langer zitten.

4. Gebruik bakspray om je nagels extra snel te laten drogen. Ja, echt! Je leest het goed. Het schijnt dat bakspray ervoor zorgt dat je nagellak binnen no-time opgedroogd is, en je bent ready to go!