Met deze tips zie je er fantastisch uit als bruidsmeisje

Bruidsmeisje zijn is over het algemeen fantastisch. Als je gevraagd wordt door een vriendin zeg je natuurlijk JA! Maar er komt nog best wat bij kijken. Hoe zorg je ervoor dat je er mooi uitziet naast de bruid zónder dat jij de show steelt? Met onderstaande tips zie jij er prachtig uit tijdens de grote dag.

Kleur

Dat de bruid wit draagt is logisch. Ga daarom voor een andere kleur jurk als je bruidsmeisje bent. Denk aan donkerdere kleur zoals donkerblauw, donkergroen of zwart. Overleg eventueel met de bruid, want het is waarschijnlijk het mooist als alle bruidmeisjes dezelfde jurk of kleur dragen. Je kunt overdag voor hakken gaan, maar wanneer je ’s avonds je dance skills nog wilt laten zien op het feest is het natuurlijk handig om een extra paar schoenen mee te nemen. Niemand zit te wachten op blaren!

Make-up

Ook voor dit geldt: overleg even met de bruid. Is er misschien een speciaal thema of heeft de bruid al iets in gedachte? Zo niet, ga dan altijd voor natuurlijke make-up. Dit ziet er sowieso mooi uit! Wanneer je gaat voor te heftige make-up leidt dit af van de bruid.

Haar

Met het haar kun je eigenlijk alle kanten op. Krullen, stijl of opgestoken.. It’s up to you! Kies in ieder geval niet iets waar je nog nooit voor hebt gekozen, want je wilt er natuurlijk niet een half uur van te voren achterkomen dat de haarstijl die je hebt gekozen toch niet zo’n goed idee was (of nog erger: achteraf op de foto’s).