Modefouten die jou er onprofessioneel uit laten zien

Je wilt er natuurlijk altijd goed uitzien als je naar je werk gaat. In je vrije tijd besteed je er altijd extra tijd aan. Maar wist je ook dat je door sommige modefouten er juist onprofessioneel uitziet? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Panty’s met ladders

Zorg er altijd voor dat je een tweede panty meeneemt. Panty’s met ladders (of klodders nagellak om de ladder te stoppen) zijn zo armoedig! Die panty omwisselen in het toilet is zo gebeurd!

UNDERwear

De naam zegt het al, het is voor onder je kleding. Draag je graag strakke kleding? Besteed dan extra aandacht aan de keuze van je ondergoed. Vooral naden van grote (lees: oma) slips door je broek heen, zijn een ultieme fashion crime.

Niet op hakken kunnen lopen

Dat geweldige zwarte paar is heel mooi, maar als je alleen maar kan zitten op die hoge pumps en net Bambi on ice bent, kun je ze beter niet kopen (of dragen). Pak in plaats daarvan een paar nette schoenen.

Trend overdosis

Ja iedereen is gek op de laatste trends. Maar je werk is niet de beste plek om het te dragen. Laat je off-shoulder tops en je visnet panty’s maar thuis.

Destroyed jeans

Bewaar deze broeken maar gewoon voor in je vrije tijd. De broek is dan wel een trend maar op werk zien ze je er liever niet in. Het ziet er namelijk slordig uit.

Te veel been en/of borst

Dit is gewoon niet classy en zo willen we er wel uitzien. Heb je een laag uitgesneden top aan? Draag daar dan een mooie stijlvolle broek onder in plaats van een mini rokje met een net-panty. Dat kan de verkeerde indruk wekken en dat willen we natuurlijk al helemaal niet.

Te veel make-up

Natuurlijk moet je er mooi uitzien, maar een pancake face is een échte no-go. Dit geldt ook voor te overdreven mascara, eyeliner en lipstick. Dit laat je er heel echt onprofessioneel (en misschien wel een beetje ordinair) uitzien. Hou het daarom maar bij een neutrale look.

Dit draag je wel naar je werk.
Dit draag je in de zomer naar je werk
De beste kleur om naar je werk te dragen en het is GEEN zwart