Modemissers die je binnen 30 seconden kan fixen

Iedere ochtend weer een outfit uitzoeken is voor jou geen doen. Jij snoozet liever even door, want die vijf minuten zijn kostbaar. Je trekt ’s ochtends snel wat aan en vlak voordat je de deur uitrent kijk je nog even snel in de spiegel. Je bent niet tevreden. Dat shirt kan eigenlijk echt niet meer, je hebt weer alleen maar zwart aan of het is het gewoon nét niet. Tijd om een andere outfit uit te zoeken heb je niet, maar je kan wel nog iets aan je outfit toevoegen, of je shirt net even iets anders dragen. Wij hebben alle modemissers en bijbehorende oplossingen voor je op een rij gezet.

Het is het gewoon net even niet

Easy. Pak een stoere riem, een statement tas of maak je look af met een opvallende lipstick. Iedere outfit heeft iets opvallends nodig. Basics zijn heerlijk maar probeer ze altijd te combineren met een eye-catcher. Denk aan een felle lipstick voor een diner of een avond uit, een riem voor je outfit naar kantoor of een opvallende tas tijdens een lunch of shopsessie.

Geen tijd voor hakken

Trots heb je hakken aangetrokken, ready to conquer the world. Terwijl je de deur uitloopt bedenk je je net dat je veel afspraken buiten de deur hebt en gegarandeerd blaren krijgt met deze hakken. Snel even andere schoenen aan, niet eigenwijs zijn. Met blaren op hakken lopen staat niemand. Zorg dat je altijd een paar mooie schoenen klaar hebt staan waar je wel de hele dag op kan lopen. Wil je het risico nemen? Neem dan een stel flats mee in je tas, just in case.

Je t-shirt zit niet mooi

Heb je eindelijk een keer je boyfriend jeans aan, zit je t-shirt veel te wijd. Iets te casual? Knoop voor of achter je shirt vast. Hierdoor zit je top direct een stuk strakker en geeft het een stijlvolle look. Geen idee of je shirt nou in of uit je broek moet? Kies voor erin en pak er een mooie riem bij. Zo heb jij een knalle outfit in slechts een halve minuut.

Geen tijd om om te kleden

Na werk meteen de stad in? Een diner direct na werk? Geen tijd om om te kleden? Pak je lipstick erbij. Deze heb je als het goed is altijd wel in je tas zitten. Kies voor een mooie opvallende kleur waardoor jouw look meteen af is.

Meer styling tips?
Warm weer? Pas op voor deze stylingfouten!
Je zomergarderobe updaten? Dat doe je met deze styling tips
Deze styling tip laat jouw comfortabele outfit er sexy uitzien

PHOTO CREDITS JOLIELOT