Zo combineer je de camo print op z’n best

Printjes, wij krijgen er in ieder geval geen genoeg van. De camo print zagen we een aantal jaar geleden super veel op broeken, dit jaar zien we vooral biker jacks met de camo print in de winkels liggen. Vind je deze print toch net iets te ver gaan of iets te stoer? Als je de print op de juiste manier combineert wordt het juist erg draagbaar voor iedere dag. Watch and learn! 

Plaid pants

Door een camo jack met een basic witte tee te dragen en plaid pants, zie je er opeens chiquer uit! Zo kan je het jack ook naar je werk dragen. Met een paar heels onder de broek zie je er al helemaal uit als een bad-ass boss-lady.

Sweather weather

Sweaters zijn perfect voor dit weer én ze staan heel goed met een camo jack. Ga voor een sweater in een legergroene kleur. Deze goede combinatie staat verrassend goed. Denim met camo is een go! Sneakers staan hier ook goed bij. Wil je de outfit liever iets vrouwelijker maken? Ga dan voor heels of laarsjes met een hak. Cowboy boots zijn ook een goede optie. Bekijk hier hoe je die boots het best combineert.

Throw on a blazer

De broeken in camo print staan mooi in combinatie met een nettere blazer. Het contrast van chic en stoer zal zo extra opvallen. Geef je look nog een extra update door kleur toe te voegen en sieraden te dragen. Één statement sieraad staat ook zeker niet verkeerd.

Sexy lace

Kant staat mega vrouwelijk en sexy. De combinatie van camo en kant staat ook top. Ga voor zwart kant en draag ook een paar zwarte boots onder je broek. Door één item in een felle kleur te dragen (of met je mee te dragen) geef je deze outfit net dat beetje extra.

 

Gek op velvet?
Styled by Manon – Zo draag je de velvet blazer

De perfecte zwarte jeans scoor je makkelijk:
De plekken waar wij keer op keer de perfecte jeans scoren

Mysterie ontrafeld:
Een panty is dus warmer dan een jeans!

PHOTO CREDITS: CAROLINE RECEVEUR