Move over Zara, deze merken zijn óók leuk!

Kende je de 80-20 regel al? 80% van je uitgaven gaan naar kwalitatieve basics en 20% van je uitgaves gaan naar trends. Door deze regel aan te houden, komt je garderobe direct in balans. Die 20% besteden we het liefst bij de Zara.

Zara is echt een van onze favoriete winkels. Ze zijn vaak als eerste op het gebied van trends en dat voor een mooi prijskaartje. Het nadeel is alleen dat je al snel anderen in jouw fashion finds ziet rondlopen. En dat vinden we stiekem een beetje zonde. We hebben daarom drie merken voor je uitgezocht die net zo trendgevoelig zijn als de Zara en eveneens met een mooi prijskaartje. Happy shopping! 

Stradivarius
Stradivarius heb je misschien al weleens gespot tijdens een stedentripje naar Barcelona of Milaan. Stradivarius is net als Zara een Spaans merk en is tegenwoordig ook te koop in Amsterdam! Zeker even langsgaan of gewoon lekker online shoppen!

 

[show_shopthepost_widget id=”2101812″]

Pull & Bear
Inmiddels heeft deze keten al vijf winkels in Nederland maar ook een hele handige online shop. Bij Pull & Bear vind je de laatste trends voor een mooi prijsje. Zeker een voor op je lijstje!

[show_shopthepost_widget id=”2101824″]

 

River Island
River Island is definitely een van onze favoriete winkels. Ze verkopen de meest mooie kledingstukken die écht een aanwinst zijn voor je garderobe. De prijzen van River Island en Zara zijn vergelijkbaar.

[show_shopthepost_widget id=”2101847″]

 

PHOTO CREDIT: Stradivarius