MY O MY: koop een item en wordt lid van de community

Duurzame mode is niet altijd even makkelijk om te vinden. Veel bedrijven zeggen namelijk dat ze duurzaam zijn, maar is dit wel echt zo? De mode-industrie is de op een na meest vervuilende industrie in de wereld. Om deze reden wordt duurzaamheid door veel merken gezien als een “trend”. Wij stellen daarom iedere donderdag een modemerk aan je voor dat écht duurzaam is. Deze week is het sustainable merk dat wij graag willen uitlichten: MY O MY.

MY O MY

MY O MY is in 2007 opgericht door Marja Baas met het idee om casual en chic te combineren in duurzame leren tassen en accessoires voor dagelijks gebruik met de boodschap om “iets goed te doen”. Hun eerste iconische item was de “my paperbag”, een duurzaam alternatief voor de populaire “paperbag”.

https://www.instagram.com/p/B3grr–Hs6B/?utm_source=ig_web_copy_link

Het is een missie van MY O MY do goods om andere te inspireren om goede dingen te doen door jezelf te zijn. Zo vragen ze aan iedereen die een MY O MY product koopt om een foto te delen met de tekst “I’M …. & I DO GOOD”. Zo kan je deel uit maken van hun “positive icons movement” en de wereld verbeteren door meer positiviteit te delen.

Iedere persoon die betrokken is bij de producten of diegene die de producten van MY O MY do goods koopt, behoort tot hun community.

MY O MY vindt het belangrijk dat dat elke tas begint bij een uniek verhaal. Elke designer start zijn design met inspiratie uit een iconisch object die de designer veranderd in een duurzame editie. zo wordt iedere tas een “duurzaam ontwerp met een twist”.

https://www.instagram.com/p/B5w_nmBDEDX/?utm_source=ig_web_copy_link

Onze favorieten uit de collectie:

Meer duurzame merken? Check dan deze pagina.