Na 8 jaar maakt dit merk zijn comeback!

Wij hadden dit nooit verwacht, maar de laatste tijd zijn al verschillende coole it-girls gespot in t-shirts van dit merk. Het logo herken je uit duizenden, samen met de glittersteentjes, felle kleuren en doodshoofden. We hebben het natuurlijk over Ed Hardy.

Graphic tees
Dat de graphic tees weer een trend zijn, kon je al zien bij enkele merken. Je kunt ze namelijk super easy combineren met een slip dress of het gewoon basic houden met een jeans en platform shoes. Daarnaast zijn er zo ontzettend veel leuke t-shirts met printjes dat je ze wel allemaal wilt hebben. Wij zijn vooral fan van die van Gucci. Deze tee is gespot bij elke blogger en it-girl en daarom willen we ‘m alleen maar liever hebben!

Ed Hardy
Maar terug op Ed Hardy. Waarschijnlijk had jij in de zero’s ook wel iets van dit merk. Vooral de kleuren roze, rood en wit waren onze favoriet. En ook al leek het (een beetje) onmogelijk dat we ooit weer in deze kleding zouden lopen, toch schijnt het dat Ed Hardy zijn comeback maakt. Want na de trainingspakken van nostalgic brands als Champion en Juicy Couture kon Edje natuurlijk niet achterblijven. En of ’t nou echt een trend wordt, time will tell.

https://www.instagram.com/p/BP9plIxDzC6/?taken-by=edhardyofficial

https://www.instagram.com/p/BKTfk6Uj5Ml/?tagged=ipxedhardy

Gaat Ed Hardy je toch nog een beetje te ver? Dan kun je dus ook altijd gaan voor de graphic tees. Wij hebben voor jou de mooiste bij elkaar gezocht. Je shopt ze hieronder!

READ NEXT
> Styled by Manon #747 – Slipdress met t-shirt eronder
> Dé schoenentrend voor dit voorjaar
> OMG! Kermit de Kikker is het nieuwe stijlicoon van 2017!

 

[show_shopthepost_widget id=”2381704″]