Nederland krijgt de grootste H&M vestiging van Europa!

Zet het alvast maar groot in je agenda: 17 oktober gaan we en masse naar Rotterdam. Waarom? Omdat we allemaal bij de opening van drie fantastische winkels willen zijn!

Grootste H&M vestiging van Europa

Allereerst wordt de spiksplinternieuwe H&M-winkel geopend. En dit is niet zomaar een H&M vestiging, maar de állergrootste van Europa! De winkel zal een oppervlakte van 4500 m² (!) in beslag nemen, verdeeld over drie verdiepingen. Dit is de eerste vestiging van Nederland waar je alle collecties kunt vinden, inclusief de limited editions. De nieuwe vestiging krijgt de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland en er zal een nieuw baby-concept te vinden zijn. Tijdens de feestelijke opening krijgen de eerste 150 klanten een kraskaart met shoptegoed variërend van € 5 tot € 250, dat wordt vroeg opstaan dus! Wil jij samen met een vriend of vriendin gratis shoppen in de grootste H&M vestiging van Europa nog voordat hij officieel open gaat? Kijk dan even snel hier!

Monki & Weekday

De H&M-group maakt ons niet alleen blij met de gigantische H&M vestiging, maar voegt nog twee fijne winkels toe aan Rotterdam. Op 17 oktober wordt namelijk ook de eerste Weekday van Rotterdam (en de tweede van Nederland) geopend. Niet alleen de collectie is een bezoekje aan Rotterdam waard, ook de shop zelf (ontworpen door het Duitse architectenduo Gonzalez Haase) belooft veel goeds! We raden je aan de Facebook van Weekday goed in de gaten te houden; om de nieuwe winkel te vieren worden er in de week voor de opening (van 10 tot 16 oktober) dagelijks cadeaus weggegeven! Alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt er ook nog een brand new Monki winkel geopend op 17 oktober. Op deze dag ontvangen alle klanten 10% korting en krijgen de eerste 100 klanten een giftcard ter waarde van € 10.

P.S. De Alexander Wang X H&M hangt vanaf 6 november ook in de grootste H&M-vestiging van Europa. Alvast een voorproefje?