Need to know: onze favoriete Franse merken

Als je bij ons het merk Isabel Marant noemt heb je binnen één seconde onze volledige aandacht. Wij houden van haar stijl, haar mooie creaties en laten we vooral niet vergeten: haar schoenen! Het liefst hangt onze volledige kast ermee vol. Jammer is wel dat het prijskaartje af en toe iets aan de onbetaalbare kant is.. Wil je eens wat anders dan Isabel en hou je net zoals wij van die Parisian chic stijl? Dit zijn onze favoriete Franse merken.

Zadig & Voltaire

Voor het ultieme biker jacket en het ideale basic shirtje ben je bij Zadig&Voltaire op het juiste adres. De collecties zijn perfect voor vrouwen die houden van luxe met een eigentijdse twist. De kleuren zoals, zwart, wit, denim, grijs en off-white worden veel gebruikt.

The Kooples

Dit stoere merk heeft een echte borrowed-from-the-boys vibe. Oversized blazer jasjes, mooie lijnen en sophisticated jurkjes hangen er in deze winkel. Sinds kort is het merk ook te koop via Zalando. Yay!

[show_shopthepost_widget id=”2655556″]

Maje

Een merk met een wat elegante en luxueuze uitstraling. Denk aan jassen op maat, geplooide rokjes en vrouwelijke blouses.

[show_shopthepost_widget id=”2654352″]

Sandro

Heb je binnenkort een bruiloft? Bij Sandro kun je dé perfecte jurkjes vinden. Dit merkje biedt namelijk de ultieme combinatie tussen moderne glamour en mens-wear inspired kledingstukken. Tegenwoordig liggen ze zelfs in de Bijenkorf. Wees gewaarschuwd: neem je creditcard niet mee!

[show_shopthepost_widget id=”2654354″]

Claudie Pierlot

Voor romantische items zit je bij Claudie Pierlot helemaal goed. In de collecties vind je veel kleurrijke items, maar ook zwart en wit zie je veel terug.

 

[show_shopthepost_widget id=”2654357″]

Een Franse wardrobe? Dit zijn de accessoires die je nodig hebt
>De accessoires die je wardrobe Frans maken

Ook de Fransen hebben zo hun regeltjes
>10 fashion regels waar Franse vrouwen zich aan houden

PHOTOCREDITS : Zadig et Voltaire