Nieuwe manieren om je denim jacket te dragen

Denim, we love it! En dat zal je vast niet ontgaan zijn… We houden van een denim blouse, een goede jeans natuurlijk, double denim, triple denim.. Noem het maar op. En nou kennen we allemaal de styling combinatie van een jeans met een fijne sweater wel (en dat kan natuurlijk ook heel leuk zijn, zoals deze knappe look bijvoorbeeld). Maar er zijn ook heel veel combinaties waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht had! En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, plus een paar knappe denim items om te shoppen.

Draag bijvoorbeeld een denim blouse onder een sophisticated gilet. (We horen je denken: een gilet? Ja zeker wel). De knappe mouwen van de blouse geven je look een stoere finishing touch.

Of ga gewoon voor een denim gilet (zoals bij deze outfit). Je kunt dit ook heel gemakkelijk zelf doen door de mouwen van een oud spijkerjasje eraf te knippen of scoor gewoon een tof exemplaar (zoals degene die wij voor jou geselecteerd hebben).

Je kunt je denim jacket natuurlijk ook gewoon om je heupen knopen. Dit geeft je outfit een nonchalante boost en is ook nog eens heel handig voor als je het koud krijgt (dan trek je ‘m natuurlijk gewoon lekker aan).

Layering maakt je look ineens een stuk interessanter. Draag je denim jasje als een soort vest onder je blazer of jas. En pas gelijk de denim-on-denim trend toe door er een ripped jeans onder te dragen. And there you go…

P.S. En zo style je een shirtdress!

 

denim jacket

 

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”704201″]

Source: Sincerely Jules | Tim Regas | Man Repeller | A love is blind | Collage Vintage