Nooit meer broeken passen met deze briljante truc

Binnen no time een perfect passende broek zonder te passen.

Er zijn maar weinig dagen dat je tijd of zin hebt om uitgebreid kleding te passen in een veel te warm en slecht verlicht pashok. Maar thuiskomen met de verkeerde maat, daar zit je ook niet echt op te wachten. En hoe vervelend is het dat als je op een hipperdepip markt loopt en je ziet een fantastische broek, dat je eigenlijk gedwongen wordt om in je string op straat te staan om die broek te passen? Kortom: broeken passen doen we liever niet.

Helaas werkt het ook niet zo dat als je eenmaal je maat weet, je voortaan altijd goed zit. De ene broek is de ander niet en de ene maatvoering lijkt in niets op de ander. Maar niet getreurd: wij hebben een briljante truc die je in al deze situaties uit de brand gaat helpen!

Nooit meer broeken passen!

Wat was het ook alweer… Maatje 30-32, 46? Waar staat 98-101 dan voor? Hoeveel cm is mijn taille? Ja, die cijfers en nummers maken het vinden van de juiste broek er niet makkelijker op. Bespaar jezelf de wachtrij en het eindeloze gedoe in een paskamer. Er is namelijk een supermakkelijke truc waardoor je in een paar tellen weet of een broek wel of niet past.

Je pakt de broek in kwestie aan twee uiteindes vast (zoals een kledinghanger dat ook doet), deze uiteindes leg je rond je nek. Overlappen de uiteindes van de broek elkaar? Dan is de broek te groot. Past de broek juist niet om je nek heen? Dan is hij te klein. Maar wanneer de uiteindes elkaar precies aanraken dan heb je een winner! Klinkt gek? Probeer het eens!

Wil je alles nog een keer uitgelegd hebben? Kijk dan deze video waarin Manon je het precies voor doet.Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites