Nu is de tijd om te investeren in een kasjmier trui!

Een kasjmier trui staat waarschijnlijk op het lijstje met artikelen die je ooit zou willen kopen. Dat is ook niet zo gek, want er is niet veel dat zo Parisienne chic uitstraalt als kasjmier.

En wanneer je er goed voor zorgt is het een investering die jarenlang mee zal gaan. Want hoewel kwaliteit van veel stoffen door de jaren heen minder wordt, staat kasjmier erom bekend  alleen maar zachter te worden. And the best part is, ze zijn nu overal te koop. De stof kasjmier kost op dit moment minder dan normaal, hierdoor zijn er diverse high street fashion labels zoals Mango en H&M die dus truien van 100% kasjmier aan kunnen bieden, voor een betaalbare prijs!

Om echt alles uit je investering te halen raden we je aan te kiezen voor basiskleuren, zoals zwart, wit, beige of grijs. Die gaan nooit out of style en het is perfect om te dragen in de herfst, winter en lente. Hier onze faves!

Nog meer items die het investeren waard zijn?
De vijf tassen die het waard zijn om in te investeren
Waarom metallic schoenen de allerbeste investering zijn

> Ask a stylist: in welke items mag je best investeren

[show_shopthepost_widget id=”2421539″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »