OMG: er bestaat dus een nap desk! Beter dan dit wordt het niet

Vind je die maandagen ook altijd zo rot? Het weekend lijkt altijd veel te snel voorbij te gaan (zo laat je je weekend langer lijken) en dan is het weer zover: je zal fris en fruitig op je werk moeten verschijnen en we hebben weer een hele week voor de boeg. Na een dag hard werken zijn we soms echt helemaal op en verlangen we weer na het volgende weekend. Helemaal nu het weer herfst is en we nog minder energie hebben. Er is nu een oplossing bedacht voor je oververmoeide werkdagen, beter dan dit wordt het echt niet:

It’s time for a nap

Soms zouden we gewoon even een powernap willen doen op ons werk. Een ruimte op kantoor waar een heerlijk comfortabel bed staat speciaal voor jou, dat klinkt toch als een droom. Na een dutje kunnen we er wel weer tegenaan hoor. Sounds good to be true? Not anymore. Studio NL heeft echt de perfecte uitvinding ooit gedaan: de Nap desk. Dit is een bureau en een bed in één! Say what!?

Multifunctioneel

Aan het witte (zelfs best wel stijlvolle) bureau kan je prima werken. Als je na een aantal uurtjes echt even een break nodig hebt, ga je gewoon onder het bureau liggen. Je hoeft niet op de grond te liggen natuurlijk, nee hoor, onder dit bureau ligt gewoon een matras. Je klapt de zijkanten van het bureau hiervoor naar beneden. Leg er een lekker kussen op, een fijn deken en slaap zacht! Heb je liever wat privacy terwijl je slaapt? Geen probleem. Je kan de zijkanten naast het bed ook weer dicht klappen zodat niemand je kan zien. Maar wacht: het wordt nóg beter. Aan het uiteinde van het bed zit een beeldscherm tegen de binnen zijkant bevestigd. Zo kan je voor je powernap dus ook nog je favoriete Netflix serie bekijken. Tip: bekijk deze serie. Does it get any better than this? Wat ons betreft niet. Even je baas overtuigen dat dit een musthave is voor op jullie kantoor en je leven wordt een stuk leuker.

Ben je ook zo moe afgelopen tijd?
> Dat komt hierdoor

READ MORE:
Dit product is beter dan een nachtje slapen
3x prachtig haar na een nacht slapen
> Wat te doen als je hebt geslapen met make-up op

PHOTO CREDITS: STUDIONL