Onondekte Netflix series en films

Nu het buiten steeds kouder wordt, is het weer de hoogste tijd om lekker op de bank met een dekentje en een theetje, te netflixen. Tijd voor een paar onontdekte Netflix films en series!

Series

The missing
Brits, crime, drama, mysterie

 De vakantie van een Brits gezin verandert in een complete nachtmerrie, als hun 5-jarige zoontje ineens verdwijnt. Acht jaar na de verdwijning komt er ineens nieuw bewijs en is vader Tony vastbesloten om zijn zoon te vinden.

IMDB: 8.1/10
Rotten tomatoes: 97%

Orphan Black
Amerikaans, actie, drama, sci-fi

De kleine crimineel Sarah is getuigen van de zelfmoord op van een vrouw die exact op haar lijkt. Ze besluit om de identiteit van de vrouw over te nemen en komt zo in een nieuw leven vol met geheimen.

IMDB: 8.4/10
Rotten tomatoes: 92%

 

Penny Dreadfull
Brits-Amerikaans, drama, fantasie, horror

Een verhaal dat zich eind 19e eeuw afspeelt in de donkere straten van Londen. De klassieke karakters, zoals Dracula en Frankenstein, van de 19e eeuw zijn met elkaar verbonden in deze serie.

IMDB: 8.3/10
Rotten tomatoes: 91%

Rita
Deens, comedy, drama

Roken in het meisjestoilet en schelden in de klas, de rebelse Rita is docente op een privéschool. Geliefd bij alle studenten maar minder geliefd bij de volwassenen. Naast haar werk op school is Rita ook nog een alleenstaande moeder van drie kinderen en heeft ze problemen met autoriteiten.

IMDB: 8.3/10

Films

Up in the air
Amerikaans, drama, romantiek

Ryan Bingham (George Clooney) wordt door bedrijven ingehuurd om mensen te ontslaan. Hij reist het hele land door en leeft in hotelbars. Tijdens een van zijn reizen komt hij de mooie Natalie tegen. Ze hebben meteen een klik, maar nu lijkt Ryan zijn baan te verliezen aan deze mooie dame.

IMDB: 7.4/10
Rotten tomatoes: 91%

The big short
Frans-Amerikaans, crime, mysterie, thriller

 Stelen van banken en de buit uitdelen aan het publiek. Een groepje goochelaars, genaamd ‘the four horseman’, zijn de FBI steeds te slim af. Tijdens hun magische show overvallen zij verschillende banken en delen ze de buit met het publiek.

IMDB: 7.3/10
Rotten tomatoes: 49%

 

The five year engagement
Amerikaans, comedy, romantiek

Tom vraagt zijn vriendin naar een jaar ten huwelijk. Door een onverwachtse gebeurtenis in Violets leven staat hun leven op de kop. Het huwelijk wordt keer op keer uitgesteld en ze bewandelen een pad die eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaat. Vinden ze de weg naar boven weer terug?

IMDB: 6.2/10
Rotten tomatoes: 63%

 

Heb jij alles al gezien of zit er niets voor jou tussen? Bekijk dan onze andere Netflix-lijstjes!
> 15 Netflix series die je nu kan kijken
De guilty pleasures op Netflix
Netflix original: The Get Down

 

 

Photo credits: netflix