Oogpotloden, gel liner of vloeibare eyeliner? Waarmee krijg je de perfecte wing?

Eyeliner is een echte make-up klassieker. Je kunt het op zoveel manier dragen: als een wing, op je waterlijn, dik dun. Maar er zijn ook net zoveel soorten producten: gels, potloden, pennen. Wat is nu het beste, en wat moet je waarvoor gebruiken?

Oogpotloden

Houdt je van eyeliner op je waterlijn? Kies dan voor een oogpotlood. Zij zijn perfect als je houdt van een meer smoked out look. Hoewel je met een goed geslepen potlood best een strakke lijn kunt trekken, zijn gels en liners beter als je voor een echte zwart lijn gaat.

Liquid liner

Vloeibare eyeliner heb je in twee soorten: eyelinerpennen en eyeliner in een potje. De pennen hebben een sponsachtige punt waardoor het voelt het alsof je aan het tekenen bent. Eyeliners in een potje hebben een stevigere punt.  Het enige minpunt aan linerpennen is dat de meeste super snel uitdrogen. Echt, je hebt het net gekocht en hij is al droog voordat je thuis bent. Na veel trial en error hebben we eindelijk de perfecte linerpen gevonden: de peversion eyelinerpen van Urban decay. Voor liners in een potje raden we waterproof liner van catrice aan. Beide zijn super zwart en blijven lang zitten.

Gel liner

Heb je niet zo’n steady hand? Dan is dit wat voor jou. Gel liner is namelijk dikker dan vloeibare liner waardoor het wat meer vergevingsgezind is voor schuddende handen. Ook zijn gel liners super zwart en perfect voor winged liner.

Nu moet je natuurlijk wel nog weten welke eyeliner look het beste bij de vorm van jouw ogen past, en dat vind je hier.
13x de beste foundations ooit
> Deze wenkbrauwtrend kan echt niet meer!
>5 make-up trends die je moet uitproberen