Op deze dag van de week zijn we massaal het minst knap

Wij zijn geen grote fans van maandag.. Na een gezellig weekend is het altijd zo’n domper. We zijn nog aan het bijkomen van wilde feesten terwijl we alweer back to business moeten. Maar toch is de maandag niet de dag waarop je er het minst knap uitziet. Beautymerk St. Tropez heeft door middel van een onderzoek aangetoond dat de dag waarop je het minst knap bent NIET maandag is.

Woensdag

Nee, die dag is dus VANDAAG.. En waarom is dat dan woensdag? Het blijkt dat alle alcoholische en vette versnaperingen van het weekend en de dansjes en sjansjes waar je zo ontzettend van hebt genoten pas na 72 uur zichtbaar worden. Dat is dus precies op woensdag.

Het slaapgebrek van maandag komt ook nog eens na 48 uur om de hoek kijken. Dat zorgt ervoor dat we op woensdag niet zo knap zijn. En dat is nog niet alles, helaas. Combineer werkstress met cravings; deze combinatie zorgt ervoor dat we precies om half vier ’s middag er op ons aller-aller-allerergst uitzien. Wij vinden dit een heel goed excuus op vanavond lekker op de bank te ploffen met chips en wijn. Who’s with us? De woensdag heeft heus wel iets positiefs. Het is namelijk bijna een soort van weekend.

(Good?) Morning!
Slecht geslapen? Dit helpt je door de dag heen

Binnen no time de perfecte outfit!
> Zo ga je iedere dag stijlvol de deur uit

It’s been a long week
> 5 dingen die je kan doen als je moe bent op werk