Zo zie je dat je skinny jeans cheap is

Een skinny jeans is een klassieker. Ze waren, zijn en blijven in de mode. En daar zijn we heel blij mee. Skinny jeans leggen de nadruk op je mooiste vormen en als je voor een high waisted exemplaar gaat, kan je er ook nog eens hartstikke handig je december buikje mee verbergen (deze broeken wil je daar voor shoppen).

Omdat een skinny jeans een klassieker is, wil je natuurlijk wel dat hij lang meegaat. Het is zonde als je skinny jeans er na een paar keer wassen niet meer zo mooi uitziet. Wij vertellen je hoe je erachterkomt of je skinny jeans cheap is of niet.

The ultimate tip

Hetgeen waar je écht op moet letten bij het kopen van een nieuwe skinny jeans, is of de jeans er echt uitziet in zijn geheel. Als ieder detail van de jeans er goed uitziet en je het gevoel hebt dat de details met zorg op de jeans gemaakt zijn, zit je goed.

Of het nu gaat om de gaten bij een ripped skinny jeans, de wassing van de jeans en de verkleuringen of vervagingen, het moet allemaal kloppen. Als de wassing van de jeans eruitziet alsof het niet zo bedoeld was, is de kans groot dat de jeans cheap lijkt. Let dus goed op alle details en niet alleen op het prijskaartje.

Wil je voor een jeans gaan die er echt duur uitziet? Zorg dan dat de jeans goed om je benen en je billen zit (dit zijn de beste jeans voor mooie billen). Dat maakt pas echt verschil. Een high waisted heeft dan toch weer onze voorkeur, want deze jeans staat goed bij ieder figuur en laat je er nog mooier uitzien!

Nu je weet waar je op moet letten, hebben we hieronder een aantal prachtige jeans voor je uitgezocht die er zeker niet cheap uitzien. Shop je favoriet!

[show_boutique_widget id=”683923″]

Ben je verslaafd aan zwarte broeken?
Zo blijft je zwarte broek écht zwart!

Wil je je skinny jeans ook eens afwisselen voor een andere jeans?
17 broeken die anders zijn dan je standaard skinny jeans

Heb je ook een flared jeans in je kast hangen?
5 manieren om een flared jeans te dragen

PHOTO CREDITS: MIKUTAS