Permanent van donkere kringen afkomen? Dat kan!

We hebben je eerder al verteld wat een dermaroller precies is en wat het precies doet, maar om het nog even kort samen te vatten: Een dermaroller is een soort borstel met verschillende kleine metalen naaldjes aan het uiteinde op een ”roller”. Het ziet er bijna uit als een soort van verfroller. Een dermaroller maakt hele kleine openingen in je huid, wat er voor zorgt dat de groei van het collageen in je huid extra bevorderd wordt. Om het makkelijker te zeggen: je huid kan er hierdoor strakker en gezonder uit gaan zien. Daarnaast zorgt het gebruik van een dermaroller er voor dat huidproducten, zoals crèmes en moisturizers, makkelijker geabsorbeerd worden door je huid. Een dermaroller die je thuis gebruikt, doet in principe geen pijn, de naalden klinken enger dat dat ze zijn. 😉 Als je voor een dermaroller met korte naalden gaat, voel je er in ieder geval weinig van.

En dan nu: het grote voordeel

Een dermaroller kan ervoor zorgen dat de lijntjes rond je ogen verminderen, en die donkere kringen verdwijnen. Ja echt, permanent. Het kan zijn dat het bij jou wat minder snel gaat, maar het is echt mogelijk om met een dermaroller permanent van je wallen af te komen. Dat klinkt bijna als een wonder, toch? Dermatologen zijn het er mee eens: een dermaroller kan erg goed werken.

Zo gebruik je het

Je brengt een serum aan op je huid, gebruikt de dermaroller en brengt daarna nog een serum aan. Je kan het best verticaal over je gezicht rollen, daarna horizontaal en dan diagonaal over je hele gezicht. Gebruik hem het liefst niet langer dan twee minuten. Gebruik de dermaroller drie tot vijf dagen per week. Je kan welk serum of welke olie dan ook gebruiken. Gebruik een product dat voor jouw huidtype werkt. Na een tijdje zal je merken dat je huid er mooier en meer glowing uit gaat zien.

Nog meer tips lezen voor een mooie huid?
6 fouten die vrouwen met een mooie huid nooit maken
Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt
Met deze tips maak jij je huid winterproof

Benieuwd naar welke scrub het best bij jouw huidtype past?
Bekijk het hier

PHOTO CREDITS: DANIELALOPEZOSORIO

BewarenBewaren

BewarenBewaren