Persoonlijk stylingadvies van Manon

Op zaterdag 18 april kun je persoonlijk stylingadvies van Manon krijgen in de Omoda Shoeshi Store. In deze tijdelijke (pop-up) store presenteert Omoda haar nieuwste schoenencollectie op een sushi train, waar je naast schoenen, ook heerlijke sushi ziet staan (en mag eten!). De collectie is gebaseerd op de stad Tokyo (vandaar de naam Shoeshi). De lopende band wordt regelmatig aangevuld met verse sushi en daarnaast wordt de nieuwste spring/summer collectie laten zien! Zodra je jouw droompaar gevonden hebt kun je deze direct bestellen via de iPad in de winkel. (How cool!). 

Shoeshi train

In de winkel staat een sushi train van ruim vijf meter (genoeg ruimte voor schoenen en sushi dus!). Daarnaast kun je op de Shoeshi-menukaart jouw favoriete paar shoes aankruisen, je bestelt bij één van de Shoeshi-chefs en de volgende dag worden ze thuis bezorgd. Makkelijker en leuker kan het niet! (Nog op zoek naar eye-catcher shoes? Bekijk ze hier).

persoonlijk styling advies van manon

Kortingen

Het bestellen van sushi wordt trouwens ook nog eens beloond want op de Japanse eetstokjes zijn kortingen te vinden beginnend bij 10% en oplopend tot wel 50% op de gehele collectie. Daarnaast kun je ook nog eens kans maken op een cadeaubon ter waarde van 25 euro. Het is heel simpel: upload een selfie op social media met hashtag #OmodaLovesShoeshi.

Persoonlijk stylingadvies van Manon

Wil jij net als Wendy van Dijk, Jan Kooijman… (en nog een heleboel andere bekende Nederlanders) stylingadvies krijgen van Manon? Dan is dit je kans! Ze staat zaterdag 18 april van 14:00 tot 16:00 voor je klaar.

persoonlijk stylingadvies van manon

Je kunt de Omoda Shoeshi Store in de Amsterdamse Kalverstraat bezoeken. De store is op maandag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

P.S. Ben je benieuwd welke schoenen het beste bij jou passen? Doe hier de test!