Yaaay het is weekend! Om het weekend nog leuker te maken dan het al is, hebben wij speciaal voor jullie een chocolade bananenbrood recept samengesteld. Je leest het goed: CHOCOLADE bananenbrood. Bananenbrood is een gezond tussendoortje of een fijne broodvervanger waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over toegevoegde dikmakers. Yummy for the tummy, so let’s bake! 

Wat heb je nodig:
– 2 el cacao
– 60 gram havermout
– Amandelschaafsel
– 3 à 4 bananen
– 100 gram bloem
– 3 eieren
– Honing
– Noten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een cakevorm in. Tip: probeer kokosolie eens! Hartstikke gezond en makkelijk om mee te werken. Pureer/prak je bananen fijn met een staafmixer of vork. Meng de gepureerde bananen vervolgens met de eieren en roer dit even door. Voeg vervolgens de cacao, havermout en bloem toe en mix door elkaar. Als je dat gedaan hebt giet je er wat honing bij en voeg je de noten toe. Giet het mengsel vervolgens in de cakevorm. Zet daarna je bananenbrood in de oven (45-50 minuten) en wacht het rustig af, voor zover je dat lukt. Let’s eat & enjoy! 

Happiness is… Pancakes!
RECEPT: pompoen chocolate chip pannenkoeken

De beste combinatie EVER
RECEPT: Bastogne cheesecake met butterscotch

Yummie, yummie!
RECEPT: Zo maak je zo’n superlekkere freakshake

 PHOTO CREDITS JULES VIA FLICKR
(Visited 1,744 times, 1 visits today)