Say what?! Deze lipstick verandert van mat naar glitter

We krijgen geen genoeg van glitter. Zo is Manon helemaal fan van de Saint Laurent glitter boots en hebben wij je al kennis laten maken met de Kirakira app. Naast glitter in onze kleding zijn wij ook fan van glitter in make-up. Dit doen we natuurlijk al met een beetje highlighter hier en daar en met losse glitters. Helaas kan het laatste wel voor een rommel zorgen. Na het aanbrengen liggen ze overal en kom je het nog weken tegen.

Maar er is weer iets nieuws in beautyland namelijk een lipstick die verandert van mat naar glitter. Dit heeft het merk Ciaté op de markt gebracht. Een paar jaar geleden was dit merk vooral bekend met hun schattige nagellak met een strik eromheen. Maar Ciaté heeft veel meer dan alleen nagellak. De laatste jaren hebben ze hun assortiment goed uitgebreid. Ze hebben namelijk onder andere highlighters, oogschaduw en lipstick.

Van het laatste product hebben ze iets op de markt gebracht waardoor ons hartje sneller gaat kloppen. Namelijk de Ciaté Glitter Flip. Dit is een vloeibare lipstick die bij het aanbrengen eerst een beetje holographic is. Dit vinden we natuurlijk al mooi maar de magic happens wanneer jij je lippen over elkaar wrijft. Zodra je dit doet, verandert de holographic in glitter heaven. De lipstick is te koop in zeven kleuren waaronder Candy (zachtroze), Infamous (peachy), Hollywood (rood), Forbidden (donkerrood), Fortune (donkerpaars), Iconic (zwart met donkerblauw/paars) en Siren (blauw met groen). Helaas is het merk sinds Sephora vertrokken is niet meer te koop in Nederlandse winkels. But thank god voor online shopping. Je kan de lipstick gelukkig bestellen maar ook.

Heb jij het al liggen?
> Het make-up product dat we bijna niet gebruiken maar wel zouden moeten gebruiken

Het is een stuk makkelijker dan gedacht.
>Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

 

PHOTO CREDITS: CIATELONDON