SCIENCE SAYS: deze 6 items maken jou aantrekkelijker!

Wil je jouw lover vanavond verleiden? Met de juiste outfit kom je al heel ver. Er zijn een aantal items die volgens de wetenschap heel aantrekkelijk staan bij vrouwen. Als je hierin voor de dag komt, kan je lover je niet weerstaan. Wij zetten ze voor je op een rijtje, doe er je voordeel mee en trek deze items vandaag maar uit je kast! ūüėČ

1. Bodycon dress

Vrouwen hebben nou eenmaal rondingen en die mogen gezien worden ook. Mannen houden hier namelijk wel van. Je kan met deze jurk meteen je prachtige lichaam showen en dan hebben we het vooral over de billen!

[show_shopthepost_widget id=”2949228″]

2. Rode kleding

Het schijnt zo te zijn dat mannen jou in een handomdraai tien keer zo aantrekkelijk vinden op het moment dat je een rode jurk, trui of top draagt. Rood is een intense kleur en schijnt verlangen op te wekken. Mocht je dus een nieuw lingeriesetje aan willen schaffen binnenkort: over de kleur hoef je niet te twijfelen.

[show_shopthepost_widget id=”2949230″]

 3. Hakken

Niet alleen je houding verandert er in positieve zin door, je blijkt er ook eerder door benadert te worden. Misschien dan toch maar vaker onze sneakers inruilen voor een paar hakken? (Zo loop je wel prachtig op die high heels.)

[show_shopthepost_widget id=”2949232″]

4. Little black dress

Als je nog op zoek was naar een kerstjurkje of twijfelde tussen een zwarte en een gekleurde dress (die niet rood is) voor tijdens de feestdagen: je weet wat je moet doen. Een little black dress kleed zo lekker af en ondanks dat hij niet zo opvallend is als de rode variant,is het zeker een go!

[show_shopthepost_widget id=”2949235″]

5. Kledingstukken zonder mouwen

Denk aan tops met dunne bandjes, halter modellen en off shoulder kledingstukken. Daarbij geldt natuurlijk: hoe meer bloot, hoe beter!

[show_shopthepost_widget id=”2949236″]

6. Een perfect zittende jeans

Als je jeans goed zit, komen jouw rondingen hoe dan ook ook het mooist naar voren. Als je een jeans wil scoren die goed zit op je billen, kan je het best gaan voor een skinny jeans met veel stretch. Een high waisted exemplaar is ook helemaal geen slecht idee. Bekijk ook deze andere tips voor de perfecte jeans.

[show_shopthepost_widget id=”2949239″]

Meer science over relaties:
> SCIENCE SAYS: eten van het bord van je lover stelen is goed voor je relatie

Deze dingen maken jou ook aantrekkelijk:
> Bewezen dingen die vrouwen aantrekkelijk maken

Binnenkort op vakantie met je lover?
> Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

PHOTOCREDITS : ILOVELOLLI