Shopgeheimen van een shopverslaafde

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Wij vrouwen houden ervan en kunnen onszelf eigenlijk allemaal wel een beetje verslaafd noemen. Online shoppen is ook één van onze favoriete hobby’s, maar vaak iets lastiger dan het winkelen in een winkel. Je weet niet hoe het kledingstuk gaat vallen en welke maat je nou precies nodig hebt. Bobby Schuessler is al jaren lang shopverslaafd, (maar dan ook écht verslaafd) en heeft de beste geheimen voor ons wat betreft het online shoppen. 

Tip 1: Runway
Webshops maken hier sinds kort gebruik van. Ze voegen bij de foto’s van een kledingstuk een ‘rumway’ afbeelding toe. Dit is een afbeelding waarop een man of een vrouw het item draagt. Zo kun je goed zien hoe het staat en valt en kun je je perfecte outfit er al op samenstellen. Dit minimaliseert de kans op een miskoop.

Tip 2: Onderzoek
Bobby zweert bij een klein onderzoekje voordat je een product koopt. Misschien kun je het item op een andere site wel voor een kleiner bedrag vinden. Gebruik prijs vergelijkers op Google, zo zie je ook gelijk waar het item op dat moment in de sale is. Handig!

Tip 3 – Maak een shopping list
Begin nooit een nieuw mode seizoen zonder shopping list. Dit is essentieel voordat je begint met shoppen zodat je geen miskopen begaat of items koopt die je helemaal niet nodig hebt. 

Tip 4 – Geld terug garantie
Zorg er altijd voor dat je betaald met creditcard of Paypal. Je kunt hierbij namelijk je geld terug krijgen als het product niet goed is. 

READ NEXT:
Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale
5 manieren om shoppen makkelijker te maken
Met deze hacks kun je meer kleding shoppen!

 Source: Elin ls