Styled by Manon: Look #26 / Denim jacket

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je de denim jacket combineert zonder dat het saai wordt.

Denim jacket

Denim is nog steeds een trend die hot and happening is. We hebben het al over de denim on denim look gehad, maar met welke items kun je je denim jacket combineren? Het is goed om in je achterhoofd te houden dat denim over het algemeen een wat stoere uitstraling geeft. Je kunt ‘m dus goed gebruiken om een saaie outfit een boost te geven. Neem nou een simpele zwarte jeans met een witte top, jasje erbij en je bent klaar om die hoofdjes om te laten draaien. Vind je het allemaal nog steeds een beetje saai? Trek je killer heels aan, stift je lippen rood en geef de boel een edge met een leopard print. Ben jij al in het bezit van het denim jacket?

P.S. Zo draag je een oversized denim jack!

denim jacket

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Soyaconcept

3. Lancôme

4. Mango

5. Chloé

6. Asos

[/red_box]