Styled by Manon: Look #3 / Bomberjack

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen!

Waarom een bomberjack niet in je kast mag ontbreken

Een bomberjack is hét item dat dit en aankomend seizoen absoluut niet in je kast mag ontbreken. Dit item is super veelzijdig en geeft elke outfit een instant coolness. Deze look laat zien dat alles niet tot in de puntjes op elkaar afgestemd hoeft te zijn, liever niet zelfs. Durf te spelen met verschillende prints en kleuren die nét niet hetzelfde zijn. Het maakt je outfit onderscheidend en net wat spannender dan wanneer alles precies klopt. Het witte T-shirt zorgt er in deze look voor dat het geheel niet te somber en zwaar oogt (het is immers nog steeds augustus!). Kleur is makkelijk toe te voegen door middel van een accessoire, zoals deze funky tas.

bomberjack

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Mango

3. Asos

4. Asos

5. Costes

6. Adidas by Stella McCartney

[/red_box]